Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Majestic
Hotel Majestic
Hotel Majestic

Hotel Majestic

Kultno mesto predratnog i posleratnog Beograda, Hotel Majestic ni posle gotovo osam decenija trajanja nije izgubio glamur, eleganciju i posebnost.

Dodate su mu četiri zvezdice, znak izuzetnog kvaliteta savremene turističke ponude, u nekoj od rekonstrukcija izostavljen je čuveni pokretni krov restorana, ali su stil, klasičan enterijer toplih boja, poznata bašta u pešačkoj zoni… ostali isti.

Hotel Majestic nalazi se na mirnoj lokaciji u najužem centru grada, na samo par stotina metara od Knez Mihailove ulice, Trga Republike i Terazija, desetak minuta šetnje potrebno je do Skadarlije i Beogradske tvrđave, a do aerodroma „Nikola Tesla“ automobilom se stiže za manje od 30 minuta.

Hotel raspolaže sa 88 komfornih soba i sedam apartmana. Prijatan i luksuzno opremljen prostor dopunjavaju radni sto, bežični internet, klima uređaj, LCD televizor sa kablovskim kanalima, sef, direktna telefonska linija, mini bar, a na zahtev i dodatne usluge – sobni servis, pranje i peglanje veša, parking, sobe za nepušače…

Restoran Majestic kapaciteta 200 mesta nudi internacionalne i nacionalne gastronomske specijalitete, kao i mogućnost organizovanja različitih korporativnih i privatnih svečanosti. Fini deserti poslastičarnice u sklopu restorana, uz mogućnost boravka u bašti u letnjem periodu, čine ga poseno privlačnim mestom za goste Beograda i Beograđane.

Konferencijska sala kapaciteta 80 mesta pogodna je za sve vrste poslovnih skupova, a na raspolaganju je i posebna sala za proslave. (danubeogradu.rs)

Web: www.majestic.rs
Adresa: Obilićev venac 28
Telefon: +381 11 3285 777
E-mail: office@majestichotel.rs

Uređuje: Katarina Vidaković