Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Nova emisija „Zdravo dete“ na TV Mini Ultra
Zdravo dete

Nova emisija „Zdravo dete“ na TV Mini Ultra

Nova zabavno-edukativna emisija na TV Mini Ultra je „Zdravo dete“.

Kako da iskorenimo lenjost i utičemo da najmlađi zavole sport, kako da ih edukujemo o značaju zdrave i pravilne ishrane, ali i važnosti vitamina i u kojim se namirnicama oni nalaze… samo su neka od pitanja i tema kojima će se baviti autori ove emisije.

Deca uz smeh i igru uče šta je zdravlje, šta su pravilne navike i kako da ih svakodnevno primenjuju, a na putu ka lepšem detinjstvu pomaže im Dr Feelgood, poznati nutricionista i promoter zdravog života.

Deset minuta zdravlja

U svakodnevnim, desetominutnim emisijama, gledaoci će imati priliku da pogledaju kako se najmlađi pripremaju za sportske treninge, kako se kuva zdrav obrok, ali i da li postoje zdravi slatkiši i kako se oni pripremaju.

– Unos vitamina, voća i povrća uz redovno vežbanje je ključ zdravlja, a smeh je, naravno, nezaobilazan. Hajde zajedno da se smejemo, vežbamo i naučimo mnogo toga novog – poručuje najmlađima, ali i njihovim roditeljima, Dr Feelgood.

Emisija „Zdravo dete“ biće emitovana na programu TV Mini Ultra svakog radnog dana, od 18. maja, u terminima u 7:30, 12:25, 15:35, 19:25, 23:40, 3:55, kao i vikendima u 7:50, 12:50, 14:50, 20:55, 22:55 i u 4:20. (danubeogradu.rs)

loading...

2 komentari

  1. Postovani,
    Moja cerka Sofija (6 godina) zelida da ucestvuje u snimanju emisije „Zdravo dete“ i svaki put kada gleda emisiju trazi da je prijavim. Pa evo, ucinih….
    Srdacna pozdrav!
    mama Latinka

  2. Pozdrav! Pišite na sasa_plecevic@yahoo.com ili pozovite 064/1322-710.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.