Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Holiday Inn Express
Holiday Inn Express

Holiday Inn Express

Još jedan predstavnik porodice InterContinental u Beogradu, novi hotel Holiday Inn Express, nudi usluge modernog smeštajnog objekta srednje klase, uz pristupačne cene.

Jednostavne linije, tople boje, perfektna udobnosti i visoki standardi čine ga klasičnim city hotelom, posebno pogodnim za biznis goste i kraći boravak.

Hotel Holiday Inn Express se nalazi u centru grada, u kvartu poznatom pod nazivom Vukov spomenik, na petnaestak minuta hoda od starog dela Beograda, trga Terazije, boemske četvrti Skadarlija, Hrama Svetog Save… Aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 18 kilometara.

Multifunkcionalnost

Hotel raspolaže sa 123 savremeno opremljene sobe, u kojima je za potpuni komfor obezbeđen i radni sto, klima uređaj, televizor sa internacionalnim kanalima i Air Play opremom, sef, aparat za kafu, kablovski internet…

Sve sobe su namenjene nepušačima, a tri su dizajnirane za boravak osoba sa posebnim potrebama. Ceo objekat pokriven je besplatnim bežičnim internet pristupom, međunarodni pozivi su takođe besplatni, gostima je na raspolaganju veliki broj usluga i podzemna garaža uz najavu, mali kućni ljubimci su dobrodošli…

Klasična rezervacija uključuje prenoćište i doručak. U hotelu se za prijatan boravak preporučuje i Ruzvelt bar, sa širokom ponudom pića, napitaka i snek obroka.

Poslovni korisnici u Holiday Inn Express-u mogu koristiti multifunkcionalnu konferencijsku salu sa kompletnom opremom kapaciteta do 70 osoba i usluge biznis centra.

Web: www.hiexbelgrade.com
Adresa: Ruzveltova 23
Telefon: +381 11 4144 670
E-mail: jelena.mihajlovic@hiexbelgrade.com

Uređuje: Katarina Vidaković