Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Boutique Rooms
Boutique Rooms

Boutique Rooms

Boutique Rooms je novi mali hotel u centru Beograda, na samom Trgu Republike, sa posebnim šarmom i prijatnošću modernog, kreativno dizajniranog enterijera.

Unikatne kombinacije na goste u potpunosti prenose duh urbanog Beograda, koji živi u stalnom pokretu, ispod prozora.

Do svih turističkih i biznis zona dolazi se jednostavno, uglavnom posle desetak minuta hoda. Terazije, Skadarlija, Beogradska tvrđava, pešačka i trgovačka Knez Mihailova ulica… udaljene su nekoliko stotina metara, a Aerodrom „Nikola Tesla“ 18 kilometara.

Boutique Rooms

Boutique Rooms raspolaže sa 10 klimatizovanih soba, savremeno opremljenih, sa besplatnim bežičnim internet pristupom, LCD televizorom i kablovskim programima, mini barom, ketlom… u svakoj.

Na raspolaganju je i niz usluga na zahtev – rum-servis, hemijsko čišćenje, pranje i peglanje veša, parking, spa, velnes i masaža, iznajmljivanje automobila, skutera ili bicikla, razgledanje grada autobusom, brodom ili uz prisustvo ličnog vodiča, zakup parking mesta, organizovan noćni provod na splavu Port…

U restoranu Boutique 1 gosti će uživati u doručku koji je uključen u cenu, a ručak i večera su dostupni, po izboru, u restoranu Tri šešira u Skadarliji, u Kasina baru, ili restoranu Boutique 2. Boutique Rooms poseduje i posebno prijatnu terasu i bar.

Web: www.boutiquerooms.rs
Adresa: Trg Republike 3 / VI
Telefon: +381 11 408 8182
E-mail: info@boutiquerooms.rs

Boutique Rooms