Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Envoy
Hotel Envoy

Hotel Envoy

Novi hotel u turističkoj ponudi Beograda Envoy već svojim imenom i lokacijom nagoveštava posebnu misiju.

Engleska reč „envoy“ koja označava specijalnog diplomatskog izaslanika, savršeno se uklapa uz činjenicu da se hotel nalazi u zgradi bivše ambasade, u ulici koja nosi ime srpskog diplomate iz XIX veka Čika Ljube Nenadovića, na elitnom mestu, u mirnoj pešačkoj zoni najužeg centra grada.

Trg Republike, Terazije, Skadarlija, Beogradska tvrđava, Knez Mihailova ulica… nalaze se na nekoliko minuta hoda od hotela. Aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen je 18 kilometara.

Hotel Envoy raspolaže sa 49 savremeno opremljenih klimatizovanih smeštajnih jedinica, od kojih su šest junior apartmani i jedan executive apartman na poslednjem, devetom spratu, sa velikom terasom i pogledom na Dunav.

Hotel Envoy

Hotel koji vas poznaje

Za idealnu udobnost i komfor u svim sobama su i pisaći sto, interaktivni smart televizor, besplatan bežični internet pristup, sef…, kao i veliki broj usluga na zahtev. Boravak kućnih ljubimaca odobrava se uz najavu.

Uz moderan ambijent restorana sa najfinijim specijalitetima internacionalne kuhinje, u ponudi su pića, napici i deserti u prijatnoj letnjoj Envoy bašti ili baru na otvorenom.

„Hotel koji vas poznaje“, kako glasi slogan hotela u kojem osoblje oslovljava gosta ličnim imenom, ima i salon sa bibliotekom i više od 500 odabranih naslova za opuštanje uz knjigu.

Fitnes i spa centar u samom objektu, sa trening salom – teretanom, sobom za masažu, saunom i turskim kupatilom opremljen je po visokim standardima i besplatan za goste hotela.

Za sve vrste poslovnih skupova na raspolaganju je konferencijska sala kapaciteta do 50 mesta, sa tehničkom opremom.

Zainteresovani mogu da koriste LCD ekran prečnika 178 cm, lap top, LAN internet pristup, table za informacije i flipchart. Prostor je pogodan i za privatne proslave i svečanosti.

Web: www.envoyhotel.rs
Adresa: Čika Ljubina 13
Telefon: +381 11 414 4646
E-mail: info@envoyhotel.rs

Hotel Envoy

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.