Naslovna » Izlasci » Festivali » MH: Fest Nova svest, 27. septembra
Fest Nova svest

MH: Fest Nova svest, 27. septembra

Jednodnevni festival Fest Nova svest biće održan 27. septembra od 11.00 do 20.00, u Mikser House-u.

Jednodnevna jesenja manifestacija organizuje se pod sloganom „Transformacija počinje – Masovno buđenje!“, a program će biti posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu.

Posle izuzetno uspešnog prolećnog festivala održanog u maju ove godine, Centar novih perspektiva predstavlja još jedan inspirativan holistički događaj.

Fest Nova svest će na jednom mestu okupiti sve ljude koji svojim znanjem, radom, uslugom i proizvodima doprinose zdravijim, svesnijim i kvalitetnijim stilovima života. Učesnici programa biće stručni predavači iz zemlje i inostranstva, koji svojim delovanjem promovišu profesionalni i društveni razvoj u harmoniji sa prirodom.

Kako će izgledati program

Festival se sastoji od celodnevnih predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti samorazvoja, zdravog života, motivacije, energetskog rada, duhovnosti i primenjene psihologije.

Biće predstavljeni proizvodi i usluge koje su bazirane na zdravom i holističkom pristupu životu, a tu je i koncert gongova i tibetanskih zvučnih zdela. Manifestaciju će obeležiti i performans na bini i predstavljanje veština za očuvanje zdravlja​.

Fest Nova svest

Izlagači

Među izlagačima će biti proizvođači prirodnih i organskih proizvoda, brendovi prirodne kozmetike čiji proizvodi nisu testirani na životinjama, ordinacije alternativne medicine, izdavačke kuće, wellness i spa centri, banje i centri koji se bave zdravstvenim turizmom, proizvođači i prodavnice zdrave hrane.

Zainteresovani će videti proizvode kompanija i malih proizvođača koji vode računa o ekologiji i zdravom životu.

Cena karte je 200 RSD. (danubeogradu.rs)