Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Allure Caramel Hotel
Allure Caramel Beograd
Allure Caramel Beograd

Allure Caramel Hotel

Ekskluzivni butik hotel sa pet zvezdica Allure Caramel deo je svetski poznatog hotelskog lanca Karisma Hotels & Resorts. Oznaka Allure u Karisma grupaciji naglašava da se radi o luksuznom gradskom hotelu, sa opremom, ambijentom i uslugom na vrhunskom nivou.

Allure Caramel Hotel by Karisma nalazi se na Dorćolu, u vili glamuroznih arhitektonskih rešenja  eksterijera i enterijera, nedaleko od boemske četvrti Skadarlija. Do Trga Republike, Knez Mihailove ulice i Beogradske tvrđave potrebno je desetak minuta hoda, a aerodrom “Niloka Tesla” udaljen je 19 kilometara.

Gostima je na raspolaganju 17 prostranih bogato opremljenih soba i apartmana, u kojima su odabrani komadi baroknog stilskog nameštaja, uz obavezan radni sto, garnituru za sedenje, pogled na baštu. Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaj, LCD televizor sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet pristup, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, a gostima hotela dostupan je obezbeđen parking. Personalizovana ponuda velikog broja dodatnih usluga uz ličnog asistenta dodatna je prednost u ponudi.

Allure-Caramel 01

Restoran sa staklenom baštom, kapaciteta 300 osoba, je jedinstven prostor, pogodan za gala svečanosti, bankete, porodična slavlja, korporativne skupove. Bon Vivant Kafe Bar je posebno mesto sofisticirane ponude najboljih pića, napitaka i snek-zalogaja.

Konferencijski prostor, koji može da primi do 25 osoba, poseduje prateći biznis centar sa kompletnom tehničkom i sekretarskom podrškom i kancelarijama za zatvorene sastanke. Hotel nudi usluge kompletne profesionalne organizacije svih vrsta skupova.

Web: www.allurecaramelhotel.com
Adresa: Venizelosova 31
Telefon: +381 11 3349 572
E-mail: reservations@allurecaramelhotel.com