Naslovna » Turizam » Ukusi Beograda » Coffee Room: Vaši momenti!
Coffee Room: Vaši momenti!

Coffee Room: Vaši momenti!

Coffee Room je kutak u centru Beograda koji, ako već nije, lako može postati vaša nova omiljena destinacija!

To je i dobar izbor za mesto u kome ćete ugostiti svoje prijatelje koji dolaze u posetu našem gradu. Na prvom mestu, ovo je sjajan izbor za uživanje u odličnim kolačima i sladoledu!

Kao ljupki pariski lokalPromo

Coffee Room (kod hotela Palas, Topličin venac 17), nudi atmosferu ljupkih pariskih lokala, od uniformi osoblja, preko lagane muzike, do specifičnog enterijera.

Na sjajan način uspelo se u nameri da se zadrži autentičan duh ovog dela Beograda, koji je prepoznatljiv po svom šarmu i arhitekturi i delima vrhunskih arhitekata, a da se ujedno stvori i doživljaj da ste negde u Parizu.

 

Coffee Room = kolači, slani obroci, kafa…

Coffee Room, sa pogledom na Park vojvode Vuka, nudi lagane slane obroke (preporuka su kiševi i Croque Madame), ali u prvom redu za uživanje u sjajnoj Illy kafi (ponuda kafa je impozantna) i, na prvom mestu, fenomenalnim Home Made kolačima i sladoledu.

Kako je Coffee Room „majka firma“ najpoznatije zanatske proizvodnje kolača – Home Made Company, taj deo asortimana je nešto po čemu je ovo mesto prepoznatljivo.

Vrhunski kvalitet i ukus i izgled koji je uvek isti dobro je poznat beogradskim sladokuscima.

Coffee Room: Vaši momenti!

Za toplije dane preporučujemo Home Made Cake (pomorandža, bela čokolada, crispy) i Medenu jagodu (sveže jagode, čokoladne korice, vanil krem, malo meda…), a deo ponude čine presne torte pogodne za osobe sa dijabetesom, vegeterijance i vegane, gde se „must try“ novi ukus: Presna Limun & Matcha torta.

Posetioci mogu uživati i u najboljim macaronsima u regionu koji se proizvode po originalnim francuskim recepturama, od bademovog brašna, čokolada i voćnih filova koji stižu upravo iz Francuske. Pored macaronsa, možete kupiti brojne slatke poklon proizvode „za poneti“, ukusne i lepo dekorisane, u luksuznom pakovanju.

Coffee Room: Vaši momenti!

Home Made sladoledi!

Kako leto kuca na vrata, ono što u Coffee Room-u ne smete propustiti jeste Home Made sladoled!

U svakom trenutku u ponudi je dvadesetak ukusa, a naši favoriti su Mleko&Nutelino, 100% jagoda, Mango i Tamna čokolada. Deo ukusa sladoleda je bez glutena, neki su dijetalni, a neki posni.

Pozicija u neposrednoj blizini mirnog parka, dovoljno blizu strogog centra grada, a opet izmeštena od buke i vreve, Coffee Room pozicionira kao sjajnu lokaciju za sve koji žele malo „svojih momenata“, samo za sebe i sebi drage osobe. Tokom leta lokal je pun stranaca, a atmosfera je prava kosomopolitska…

Topla preporuka za Coffee Room, mesto koje nudi dobre proizvode i uslugu, uz autentičan enterijer. Obavezno posetite!

Coffee Room, Topličin venac 17
011/4082-685
Instagram Coffee Room

Coffee Room: Vaši momenti!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.