Naslovna » Izlasci » Sajmovi » BG sajam: 12. Sajam etno hrane i pića
12. Sajam etno hrane i pića
12. Sajam etno hrane i pića

BG sajam: 12. Sajam etno hrane i pića

Od 22. do 25. novembra u hali 3 Beogradskog sajma biće održan 12. Sajam etno hrane i pića, najveća smotra prozvođača tradicionalnih proizvoda.

Sajam ima za cilj da utemelji robne marke etno proizvoda namenjenih tržištu u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope, kao i njihovu promociju ali i edukaciju potrošača.

Na ovoj manifestaciji učestvuju proizvođači tradicionalnih proizvoda za tržište na zbirnim štandovima regionalnih privrednih komora, zadružnih saveza, gradskih i opštinskih uprava i pojedinačno, proizvođači opreme za proizvodnju, serviranje i pakovanje tradicionalnih proizvoda, proizvođači sadnog i semenskog materijala.

Prateći program čine stručna predavanja i radionice.

Prošle godine na ovom sajmu učestvovalo je 380 proizvođača iz Srbije, Indije, Grčke i Republike Srpske. Predstavljeno je više od 2000 različitih proizvoda najčešće ručne izrade od organski gajenih sirovina na štandovima učesnika. Ove godine očekuje se još bogatiji sajam ali i veća poseta.

• Na ovogodišnjoj manifestaciji učestvuju i proizvođači iz Grčke, Indije, Republike Srpske i drugih zemalja.

• Jedan od najatraktivnijih segmenata priredbe je predstavljanje i promocija organske hrane, pića i prirodne vode, njihovog ekološkog tretmana, kao i opreme za proizvodnju i čuvanje.

• Značajan deo pratećeg programa je već tradicionalna „Izložba rukotvorina“, a poslednji dan Sajma je „rezervisan“ za popularnu „Reviju torti“.

• Kao i svake godine, stručni žiri proglasiće najbolje proizvode u više robnih grupa, a samo jedan će poneti prestižno priznanje – „Sajam etno hrane i pića – robna marka iz Srbije 2017. godine“.

12. Sajam etno hrane i pića – ulaznice i radno vreme

Cena ulaznice je 250 dinara.

Prva tri dana 12. Sajam etno hrane i pića biće otvoren od 10.00 do 19.00, a poslednjeg dana od 10.00 do 17.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.