Naslovna » Turizam » Ukusi Beograda » Coffee Room: Vaš miran kutak u centru Beograda!
Coffee Room: Vaši momenti!

Coffee Room: Vaš miran kutak u centru Beograda!

Da: postoji! Radi već nekoliko godina i čeka na vas! To je Coffee Room, kod hotela „Palas“, na adresi Topličin venac 17.

Miran kutak u centru Beograda koji, ako već nije, ima potencijal da postane vaša nova omiljena destinacija za kafu, kolač ili sladoled, kao i dobra lokacija da ugostite svoje prijatelje ili poslovne partnere koji su u poseti Beogradu.

Coffee Room nudi atmosferu ljupkih pariskih lokala uz odličnu slatku selekciju iz Home Made Company ponude: kolači i torte, macarons po originalnim francuskim recepturama, fenomenalan sladoled, brojni slatki poklon proizvodi „za poneti“.

Ponudu upotpunjuju lagani slani obroci (topla preporuka: Croque Madame, Kiš losos), a kako svaki ozbiljan lokal koji u svom nazivu ima „coffee“ mora imati i kafu vrhunskog kvaliteta, tako i Coffee Room nudi veliki izbor odličnih kafa i napitaka od kafe.

Coffee Room – prijatan, šarmantan, specifičan… doživljaj!

Coffee Room 2018

Izuzetno prijatan i šarmantan ambijent, gde se vodilo računa o zaista svakom detalju, od uniformi osoblja, preko lagane muzike, do specifičnog enterijera.

Na sjajan način uspelo se u nameri da se zadrži autentičan duh ovog dela Beograda, koji je prepoznatljiv po svom šarmu i arhitekturi i delima vrhunskih arhitekata, a da se ujedno stvori i doživljaj da ste negde u Parizu.

Slatki deo ponude je nešto po čemu je ovo mesto prepoznatljivo. Vrhunski kvalitet i ukus i izgled koji je uvek isti dobro je poznat beogradskim sladokuscima.

Za toplije dane preporučujemo Limeta Cheese Cake (limeta i mascarpone, izuzetno osvežava!) i Medenu jagodu (sveže jagode, čokoladne korice, vanil krem, malo meda…), a deo ponude čine presne torte pogodne za osobe sa dijabetesom, vegeterijance i vegane, gde morate probati novitet – Presna torta Jagoda&Nana.

Posetioci mogu uživati i u najboljim macaronsima u regionu koji se proizvode po originalnim francuskim recepturama, od bademovog brašna, čokolada i voćnih filova koji stižu upravo iz Francuske. Pored macaronsa, možete kupiti brojne slatke poklon proizvode „za poneti“, ukusne i lepo dekorisane, u luksuznom pakovanju.

Coffee Room: Sladoledi!

Još nešto što u Coffee Room-u morate probati jesu Home Made sladoledi!

U svakom trenutku u ponudi je dvadesetak ukusa, a preporučujemo Mohito (kao pravi koktel, sa sve rumom, sadrži alkohol i ne služi se maloletnima!), sočni Mango i Tamna čokolada koja sadrži čak 50% prave čokolade, što je istinski raritet u proizvodnji sladoleda!

Deo ukusa sladoleda je bez glutena, neki su dijetalni, a neki posni.

Vaši momenti

Pozicija u neposrednoj blizini mirnog parka, dovoljno blizu strogog centra grada, a opet izmeštena od buke i vreve, Coffee Room pozicionira kao sjajnu lokaciju za sve koji žele malo „svojih momenata“, samo za sebe i sebi drage osobe.

Tokom leta lokal je pun stranaca, a atmosfera je prava kosmopolitska…

Coffee Room je već postao prepoznatljiva destinacija za sve ljubitelje kafea i restorana, kao mesto koje nudi odlične proizvode iprofesionalnu uslugu, uz autentičan i prelep enterijer.

»»» Coffee Room
Topličin venac 17, Beograd
011/4082-685
Facebook Coffee Room
instagram.com/coffeeroompalace

… … …

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.