Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (7. jun 2018)
Novi filmovi (7. jun 2018): Raspeće
Novi filmovi (7. jun 2018): Raspeće

Novi filmovi (7. jun 2018)

Raspeće„, „Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo“ i „Nokia, povezali smo ljude“ – to su novi filmovi u domaćim bioskopima od 7. juna 2018. godine.

Film iz popularne franšize o dinosaurusima predstavili smo prošle nedelje. Preporučujemo i dokumentarce sa festivala 7 veličanstvenih i posetu Kinoteci jer je u toku Festival nitratnog filma.

U bioskopu Cineplexx Ušće SC biće prikazan balet „Kopelija“ u izvođenju ansambla Boljšoj teatra.

Raspeće

https://youtu.be/XIHv5Hc2N90

Producenti filmova „Prizivanja“ i „Anabel“ donose novi horor baziran na događajima iz stvarnog života.

Priča počinje u Rumuniji zastrašujućim vriskom iz daljine. Svešetnik Dimitru je zatvoren zbog ubistva časne sestre nad kojom je izvršavao egzorcizam.

Novinarka pokušava da otkrije da li je sveštenik ubio duševno bolesnu osobu ili je jednostavno izgubio bitku s demonskom prisutnošću.

Originalni naslov: The Crucifixion. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Žanr: horor. Države i godina proizvodnje: VB, SAD, Rumunija / 2017. Uloge: Sophie Cookson, Corneliu Ulici, Brittany Ashworth, Mathew Zajac, Diana Vladu, Radu Banzaru. Reditelj: Xavier Gens.

Nokia, povezali smo ljude

Novi filmovi: Nokia, povezali smo ljude

Džinovska finska kompanija Nokia izgledala je dugo neuništiva jer se trudila da ide ukorak sa svetskom tehnologijom i prati sve promene.

Uvek kada je bilo potrebno davali su sve od sebe da bi bili među prvima u svetu. A onda se pojavio smartphone i Nokia je skoro potpuno propala.

Film priča uzbudljivu istoriju kako je jedna velika kompanija uspela da napravi svetski uspeh, zatim da skoro potpuno propadne i da se ponovo uzdigne iz pepela.

Originalni naslov: Nokia Mobile – Matkapuhelimen tarina. Dužina trajanja filma: 91 minut. Žanr: dokumentarni. Država i godina proizvodnje: Finska / 2017. Režija i scenario: Arto Koskinen.

Kopelija

Boljšoj teatar: Kopelija

U direktnom satelitskom HD prenosu u bioskopu Cineplexx Ušće SC, 10. juna od 16.45, publika će moći da vidi balet „Kopelija“ u izvođenju ansambla Boljšoj teatra.

Svetlucava priča o magiji i prevari, „Kopelija“ ima sve što treba dobroj priči: malo čarolije, malo romantike i mnogo neverovatnih I raskošnih kostima.

Svanilda i Franc ludo su zaljubljeni sve dok u njihove živote ne uđe dr Kopelijus i njegova misteriozna ćerka Kopelija. Svanilda uviđa da Kopelija nije onakva kakvom se predstavlja pa mora da spasi Franca iz ralja doktorove kćeri, kobne polulutke-polužene.

Originalni naslov: Coppélia. Dužina trajanja prenosa: 185 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2018. Žanr: balet; direktan prenos. Igraju: Ansambl Boljšoj teatra. Reditelji: Leo Delibes / Sergei Vikharev.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.