Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Leto stiže – uskočite u laganu garderobu!
Leto stiže - uskočite u laganu garderobu! (fotografiju obezbedio: Đak sport)
Leto stiže - uskočite u laganu garderobu!

Leto stiže – uskočite u laganu garderobu!

Za letnje dane pravi odabir su šortsevi, lagane majice, helanke, patike i papuče u kojima ćete moći da budete trendy u svakom trenutku.

Prepustite se kombinovanju različitih stilova i boja, jer leto je idealno vreme za modne eksperimente!

Kada dođe leto, ono što svi najviše želimo jeste da budemo obučeni što komotnije, jer nas vreli dani po dolasku najlepšeg godišnjeg doba teraju da se prilagodimo visokim temperaturama koje nas čekaju, bilo da smo na poslu, treningu, kod kuće.

Brojni su izazovi u odabiru letnje garderobe, posebno pri niskim jutarnjim temperaturama, a opet visokim kada krenemo sa posla. Zato je potrebno da rešenje ovih problema bude u kvalitetu onoga što odaberemo kao svoj dnevni stajling.

Prirodni materijali, najbolji su u borbi protiv letnjih vrućina, garderoba koja nam omogućava da se ne znojimo poput laganih casual majica koje možemo kombinovati uz svaki stajling.

Leto stiže - uskočite u laganu garderobu! (fotografiju obezbedio: Đak sport)

Tkanine koje slobodno možemo nazvati „ventilatorima“ među materijalima omogućavaju lakši protok vazduha do tela i na taj način sprečavaju znojenje i povišenu telesnu temperaturu – uvek su preporuka!

Stiže leto, a cipelice ili platforme ustupaju mesto udobnijoj obući, kao što su patike, uz koje možete obući i svoju omiljenu elegantniju i izazovniju letnju haljinu, a ne samo ležernu, pamučnu.

Leto stiže - uskočite u laganu garderobu! (fotografiju obezbedio: Đak sport / Pinterest)
Izvor: Pinterest

Leto je stiglo, ali svakodnevne aktivnosti se i dalje nastavljaju. Trening, posao, šetnja, odlazak na odmor – zahtevaju dobru pripremu outfita koji je potrebno prilagoditi visokim temperaturama. Sve ovo zahteva dosta vremena, ali bez panike zahvaljujući online kupovini možete uštedeti i vreme i novac!

Upustite se u uzbudljivu shopping avanturu u Đak Sport prodavnicama ili na web-u. Kreirajte za sebe idealnu i udobnu sportsku kombinaciju, u kojoj ćete se lepo osećati i biti primećeni.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.