Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Festival zdrave organske hrane Stvarno zdravo
Festival zdrave organske hrane Stvarno zdravo
Festival zdrave organske hrane Stvarno zdravo

Prvi Festival zdrave organske hrane Stvarno zdravo

Prvi Festival zdrave organske hrane Stvarno zdravo održava se u centralnom holu Mercator centra Beograd na Novom Beogradu, od 15. do 17. aprila 2022.

Više od 20 izlagača izlaže svoje visoko-kvalitetne proizvode jedinstvene po tome što su u potpunosti prirodni, zdravi i bez veštačkih sastojaka, šećera, aditiva, konzervansa.

Na STVARNO ZDRAVOm festivalu predstavljeni su: namazi od urma i voća, zdravi obroci od voća i povrća, hladno ceđeni sokovi, brašna od organskih žitarica: kukuruza, spelte, ovsa i raži, prirodna biljna mleka od ovsa, spelte, heljde i ječmene trave, zdravi kolači, prirodni sirovi slatkiši, čajevi od organskog bilja, vegetarijanski i veganski tofu sirevi, matični sok, prelivi i nadevi od Aronije, proteinske kuglice, začinsko bilje, kolekcija turšije od bundeve, kao i vrhunsko maslinovo ulje sa Krita.

Na ovom događaju izloženi su i: jestivi ekološki biorazgradivi tanjiri od pčeničnih mekinja, etarska ulja biljaka, prirodna zdrava kozmetika, ručno rađeni veganski sapuni, kreme, eliksiri, serumi i dezodoransi, svetska kuvarska zdravarica, kao i jedinstvene biorazgradive pelene od organskog bambusa.

Osim izložbenog i prodajnog dela, Festival Stvarno zdravo ima i edukativnu dimenziju kroz prisustvo vrhunskih stručnjaka i nutricionista i putem besplatnih saveta i demonstracija.

Ulaz za posetioce je besplatan, a radno vreme festivala je od 8.00 do 22.00 u petak, subotu i nedelju. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.