Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: hokej

Arhiva tagova: hokej

Hokej na ledu: 18. Memorijal Miodrag Šišić – Šile 2019

Memorijal Miodrag Šišić - Šile

U subotu i nedelju, 16. i 17. marta, održaće se 18. Memorijal Miodrag Šišić – Šile 2019, tradicionalni dečiji međunarodni turnir u hokeju na ledu.

Pročitaj više »

Prva utakmica HK Beograd, za decu iz Zvečanske

Akcija HK Beograd na startu MOL Lige

Donesite plišanu igračku za decu iz Zvečanske i posmatrajte besplatno u petak 9. septembra hokejašku utakmicu između HK Beograd i gosta iz Rumunije, HK Čiksereda.

Pročitaj više »

Novoosnovani Hokej klub Beograd u MOL ligi

Ledena dvorana Pionir

U vreme kada živa na termometru u Beogradu obara rekorde u plusu stiže nam jedna odlična “ledena” vest – osnovan je Hokej klub Beograd, koji će se u sezoni 2016/2017 uključiti u takmičenja MOL lige.

Pročitaj više »

„Trofej Beograda“ u hokeju na ledu od 23. do 25. novembra

Hokej (foto: khkcrvenazvezda.org.rs)

„Trofej Beograda“ u hokeju na ledu za igrače rođene 1999. godine i mlađe održaće se od 23. do 25. novembra na klizalištu „Pingvin“ (Jurija Gagarina 78) u Novom Beogradu. Organizator je Hokejaški savez Beograda, tehnički organizator Hokejaški klub „Beostar“, a pokrovitelj Skupština grada – Sekretarijat za sport i omladinu. Na ovom internacionalnom takmičenju mladih hokejaša učestvovaće igrači iz Slovenije („Bled“ …

Pročitaj više »

Hokej: Partizan – Mladost

U utakmici 8. kola regionalne Slohokej lige crno-beli će dočekati ekipu zagrebačke Mladosti, 15. oktobra od 18.00, u Ledenoj dvorani Pionira (Čarlija Čaplina 39). Bez obzira što tim susretom počinje drugi krug prvenstva, ovo će biti prva ovogodišnja utakmica našeg i hrvatskog tima. Odloženi duel prvog kola prvenstva između istih rivala biće odigran u Zagrebu, 25. oktobra. Mladost je ove …

Pročitaj više »