Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Mr. President Design Hotel
Mr. President Design Hotel
Mr. President Design Hotel

Mr. President Design Hotel

Mr. President je prvi dizajn hotel u Srbiji, otvoren 2007. godine. Nota posebne kreativnosti u uređenju enterijera razlog je što, pored četiri zvezdice za kvalitet, Hotel Mr. President nosi i oznaku dizajn hotela.

Originalna rešenja u objektu upoznaju gosta sa umetničkim slikama i skulpturama, a u sobama sa portretima najpoznatijih svetskih političara – predsednika.

Hotel Mr. President nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini Autobuske i Železničke stanice. Do najpoznatijih beogradskih pešačkih, trgovačkih i kulturnih zona, Knez Mihailove ulice, Kalemegdana, Terazija, Skadarlije… dolazi se posle desetak minuta hoda, a za posetu Beogradskom sajmu i poslovnom centru Novog Beograda potrebno je 5-10 minuta automobilom. Do aerodroma “Nikola Tesla” stiže se za oko 15-20 minuta vožnje.

Hotel raspolaže sa 50 standardnih poslovnih soba, 10 apartmana i jednim luksuznim penthausom na poslednjem, sedmom spratu. Umesto uobičajenog mini bara gostima je na raspolaganju maxi bar sa čak 80 vrsta hrane i pića, king-size krevet, 300 satelitskih TV kanala, bežična internet konekcija, sef…

Prijatan Black&White Restoran sa pogledom na park mesto je gde se servira doručak, koji se može dobiti i u sobi. Rushmore bar sa skulpturalnom varijantom srpsko-američke Rushmore planine mesto je predaha uz piće, a Club Mr. President, sa baštom i ponudom brze hrane i deserta, je jedina zona za pušače.

Mr. President Design Hotel poseduje konferencijske sale – Black and White sa kapacitetom do 100 osoba i Penthouse do 15 osoba, za sve vrste poslovnih skupova, prijema, gala večera, uz najsavremeniju tehničku podršku i ketering servis.

Web: www.hotelmrpresident.com
Adresa: Karađorđeva 75
Telefon: +381 11 360 22 22
E-mail: gm@hotelmrpresident.com