Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Aleksandar Palas
Hotel Aleksandar Palas

Hotel Aleksandar Palas

U zdanju raskošne arhitekture beogradskog XIX veka smešten je Hotel Aleksandar Palas.

Lokacija u strogom centru grada, u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice, Beogradske tvrđave i Saborne crkve samo je jedna od preporuka – luksuzni garni hotel nudi dodatne sadržaje, vrhunski kvalitet usluge i udobnost turističkog objekta kategorisanog sa četiri zvezdice.

Od Hotela Aleksandar Palas do poslovnog i trgovačkog centra Novog Beograda stiže se za samo nekoliko minuta automobilom, glavna autobuska i železnička stanica udaljene su oko jedan kilometar, a aerodrom „Nikola Tesla“ 16 kilometara.

Hotel u ponudi ima devet izuzetnih, neobično prostranih soba i apartmana. Pored pažljivo odabranog nameštaja, gostima su na raspolaganju individualno podesiva klimatizacija, LCD televizor sa kablovskim kanalima, direktna telefonska linija, besplatan bežični internet pristup, mini bar, sef, kupatilo sa spa i hidromasažnom opremom…

Smeštajne jedinice poseduju zvučnu izolaciju, parking je obezbeđen kao i veliki broj usluga na zahtev – servis u sobi, prevoz i iznajmljivanje automobila, pranje, peglanje i hemijsko čišćenje odeće, poslovne i konsijerž usluge.

Pored restorana „a la carte“, sa doručkom za goste koji se može servirati i u sobi, hotel nudi opuštanje i zabavu u popularnom laundž baru Que Pasa. Letnja bašta je posebno prijatna, a sam bar, u kojem u večernjim satima nastupaju i poznati di-džejevi, omiljeno je mesto Beograđana. (danubeogradu.rs)

Web: www.hotel-aleksandar-beograd.rs
Adresa: Kralja Petra 13/15
Telefon: +381 11 2633 377
E-mail: reception@hotel-aleksandar-beograd.rs

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.