Naslovna » Izlasci » Besplatni fitnes treninzi tokom jeseni 2015.
Besplatni fitnes treninzi (foto: Aleksandar Dmitrović)
Foto: Aleksandar Dmitrović

Besplatni fitnes treninzi tokom jeseni 2015.

Besplatni javni fitnes treninzi biće organizovani i ove jeseni, a prvi će biti 5. septembra od 10.30 na Topčideru.

Vreme odmora je prošlo, a sezona novih izazova donosi već prepoznatljiv pritisak svakodnevice koji podseća na činjenicu da je svima potrebna fizička aktivnost.

Idealno rešenje su besplatni javni fitnes treninzi, pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije Đak Sport, koji se i ove sezone održavaju na urbanim lokacijama Srbije.Za dž

Urban Fitness treninge vodi Jasmina Aleksandrov, a reč je o vežbama koje su vrlo kratke ali intezivne i bez sportskih rekvizita.

Prijavljivanje za treninge moguće je preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi„.

Po rečima Jasmine Aleksandrov, lični i profesionalni uspesi nas čine srećnim, ali sve je mnogo lakše i lepše ako smo i fizički spremni za sve ono što želimo postići.

– Odlazak na more ili planinu tokom leta je svakako koristan za naš organizam i uspostavljanje nekog unutrašnjeg mira kome svi težimo. Ipak, to ne znači da smo i dalje u kondiciji i dobroj formi za sve one nove izazove i pritiske koji nas čekaju kada se odmor završi. Kada našim životima ponovo počnu da dominiraju obaveze, vrlo malo činimo za sebe. Upravo naš program vežbi će vam pomoći da postanete bolja verzija sebe, kako fizički tako i psihički. Na treninzima vraćamo osmeh, testiramo izdržljivost, prilagođavamo vežbe svakome pojedinačno i, što je najvažnije, pokazujemo kako da vežbe radite sami, bilo kod kuće, u dvorištu, parku ili kancelariji – ističe Aleksandrov. (danubeogradu.rs)

Fitnes treninzi – program

Subota, 5. septembar (10.30)… Letnja pozornica Topčidera
Subota, 19. septembar… Kalemegdan, Gornji grad
Subota, 26. septembar… Niš, Hangar
Subota, 10. oktobar… Mikser House