Naslovna » Izlasci » Film » Filmsko leto ’22. u bioskopima MTS dvorana i Cine Grand BIG Rakovica
Filmsko leto '22. u bioskopima MTS dvorana i Cine Grand BIG Rakovica
Filmsko leto '22. u bioskopima MTS dvorana i Cine Grand BIG Rakovica

Filmsko leto ’22. u bioskopima MTS dvorana i Cine Grand BIG Rakovica

Velika filmska akcija Filmsko leto ’22. biće organizovana u bioskopima MTS dvorana i Cine Grand BIG Rakovica od 1. jula do 31. avgusta 2022.

Ljubitelji kinematografije vrele letnje dane moći će da provedu uz najaktuelnija filmska ostvarenja po posebnim letnjim povlasticama. Naime, u okviru akcije Filmsko leto ’22, u pomenutim beogradskim bioskopima, ali i niškimVilin grad i Cine Grand Delta Planet – posetioci bioskopa moći će sve filmove sa repertoara da pogledaju po specijalnoj promotivnoj ceni od 370 dinara, svakog radnog dana do 18.00. U navedenu cenu nisu uključene doplate za 3D projekcije, kao i doplate za posebne dodatke.

Tako će već ove nedelje po promotivnim cenama, filmofili moći da pogledaju dvočasovnu biografsku priču o životu i radu kralja rokenrola „Elvis“ sa Ostinom Batlerom u glavnoj ulozi, a na repertoaru bioskopa naći će se i „Top Gan: Maverik„, nastavak čuvene akcije u kojoj glavnu ulogu tumači Tom Kruz, kao i avantura „Svet iz doba jure: Nadmoć„.

Filmsko leto '22. u bioskopima MTS dvorana i Cine Grand BIG Rakovica

Za cele porodice i najmlađe posetioce tu su animacije „Baz Svetlosni“ i „Malci 2: Gruov početak„, dok od 6. jula ljubitelje naučno-fantastičnih akcija očekuje konačni dolazak na filmsko platno spektakla „Tor: Ljubav i grom„.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. U rodi na banovom brdu ponedeljom 300 din 🙂