Naslovna » Izlasci » Shopping » Nova godina 2023: Novogodišnji pokloni za sve generacije
Nova godina 2023: Novogodišnji pokloni za sve generacije (foto: Pixabay)

Nova godina 2023: Novogodišnji pokloni za sve generacije

Nova godina 2023. je na pragu, a tu su i slatki problemi, kao i u uvek u ovo doba: novogodišnji pokloni! Šta kupiti najbližima, prijateljima, kolegama?

Proćaskali smo sa našim dragim saradnicima, i, evo, imamo ih: NOVOGODIŠNJI POKLONI ZA SVE GENERACIJE – korisni, zanimljivi, idealni za izmamljivanje osmeha u novogodišnjoj noći i iskreno oduševljenje!

Poklonite zdrav vazduh

Novogodišnji pokloni: Zepter MyIon - nosivi sterilizatori vazduha

Ako nekome poklonite jedan od nosivih sterilizatora vazduha (MyIonZ Pro i MyIonpink ili silver), personalnih prečišćivača vazduha, udisaće čist i zdrav vazduh, a samim tim biće i produktivniji, uspešniji i srećniji.

S obzirom kakav je vazduh u Beogradu ovo je verovatno najidealniji poklon koji će se koristiti tokom cele godine! Idealna kombinacija vrhunskog kvaliteta i elegantnog dizajna, koja čuva vaše zdravlje u svakom trenutku na svakom mestu!

Mala knjiga radosti

Novogodišnji pokloni: Kreativni centar - Mala knjiga radosti

„Mala knjiga radosti“ je savršen novogodišnji poklon, jer predlozi za različite aktivnosti kreću upravo od 1. januara!

Preporučujemo je svim roditeljima koji žele da sa svojom decom svakog dana urade nešto novo i uzbudljivo i na taj način provedu zajedničko vreme u igri i druženju. Za svaki dan u godini izabrana je jedna aktivnost, obična, svima dostupna, i pokazano je kako bavljenje njome može učiniti život lepim i radosnim.

Više o ovoj super knjizi Kreativnog centra pročitajte ovde, i ne zaboravite knjigopaketiće. A ukoliko želite baš klasičan novogodišnji poklon za najmlađe u knjižarama Kreativnog centra (Makedonska 30 i Uroša Martinovića 12) potražite knjige „Deda Mraz“ ili „Petson pravi Deda Mraza„.

Yambissimo! komplet

Nova godina 2023: Najbolji novogodišnji pokloni - Yambissimo!

Omiljena igra sa kockicama (yamb, jamb) dolazi u rancu i kutiji u kojoj su podloga za igranje, listići (dve vrste), hemijske olovke, podmetači za čaše i, naravno, kockice. Više o kompletu Yambissimo! pročitajte na OVOM LINKU!

Yambissimo! možete da poručite porukom preko Instagrama, preko Facebook stranice, na mail: yambissimo@gmail.com ili telefonom na 064/1800-111. Cena kompleta Yambissimo! je sa novogodišnjim popustom je 3.000 dinara, a preuzimanje je po dogovoru, uz mogućnost besplatne isporuke u Beogradu ili poštom.

Zimske kape

Novogodišnji pokloni: zimske kape - Đak Sport

Ima li šta bolje od toga da nekome za Novu godinu poklonite kapu i ugrejete ga kada su dani hladni?!

Zimska kapa je idealni aksesoar koji upotpuni ceo outfit i nešto bez čega zima ne može da prođe. Posetite sajt Đak Sporta i obradujte svoje najmilije novom kapom!

Pokloni iz galerija „Srećica“

Novogodišnji pokloni: Galerija Srećica

U galeriji „Srećica“ (Bratstva i jedinstva 38, Borča) imaćete veoma težak izbor! Trebalo bi da izaberete jedan, dva, tri… poklona od nekoliko stotina novogodišnjih šoljica, figurica, lutkica, ukrasa i drugog aksesoara za svaki kućni kutak.

Samo mali deo onoga što može da se vidi u ovoj predivnoj radnji nalazi se na njihovoj Instagram stranici, a cene se kreću od 200 do 5.000 dinara.

Vino i sir

Novogodišnji pokloni: vino i sir

Spojite idealne novogodišnje poklone za one sa istančanim ukusom.

Predlažemo Lamùri (proizvođač: Tasca d’Almerita) – sicilijansko crveno vino od najkvalitetnijeg grožđa sorte nero d’Avola, koje, na primer, možete da spojite u jedan poklon sa čuvenim tvrdim polumasnim italijanskim sirom marke ZanettiParmigiano Reggiano.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.