Naslovna » Izlasci » Akcije » Opština Savski venac: Vaskršnje čarolije
Opština Savski venac: Vaskršnje čarolije (foto: beograd.rs)
Opština Savski venac: Vaskršnje čarolije (foto: beograd.rs)

Opština Savski venac: Vaskršnje čarolije

Manifestacija Vaskršnje čarolije biće održana 15. i 16. aprila 2023. ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku u organizacije Opštine Savski venac.

Sve posetioce, a naročito one najmlađe, očekuje bogat kulturno-umetnički i zabavni program za vikend, od 11.00 do 14.00.

Klovnovske predstave, nastup kulturno-umetničkog društva, di-džeja, plesača, maskota i žonglera uveseliće mališane, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i likovne radionice, crtanje po licu i druga iznenađenja.

Iz ove opštine pozivaju sve mališane da obavezno ponesu svoje vaskršnje jaje, jer će se u subotu, 15. aprila, birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Vaskrs, biraće se najjače vaskršnje jaje.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Prvog dana manifestacije biće organizovano i takmičenje osnovnih škola sa teritorije GO Savski venac, a ulaz na manifestaciju je slobodan.

Pobednike očekuju vredne nagrade. U takmičenju za najlepše i najjače vaskršnje jaje nagrade su – za osvojeno prvo mesto dečji bicikl, za drugo mesto električni skejtbord, a za treće mesto trotinet. Najmlađe posetioce očekuju i slatki paketići, baloni i drugi pokloni. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.