Naslovna » BG špijun » Bijonse na bis zbog velikog interesovanja, balet „Krcko Oraščić“, „Vonka vikend“ i brojni filmski hitovi u bioskopu CineStar
CineStar bioskopi: Vonka vikend
CineStar bioskopi: Vonka vikend

Bijonse na bis zbog velikog interesovanja, balet „Krcko Oraščić“, „Vonka vikend“ i brojni filmski hitovi u bioskopu CineStar

Veliko interesovanje vlada za ekskluzivne sadržaje u bioskopima CineStar četiri srpska grada – u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

Pretpremijerni Vonka vikend, film o Bijonse na bis zbog velikog interesovanja, balet „Krcko Oraščić“, najnoviji „Akvamen“, akcioni hit Džona Vua „Tiha noć“…

Vonka filmski spektakl, od autora filmova o Hariju Poteru, predstaviće publici mladog Vilija Vonku kroz čudesnu priču o tome kako je najveći čarobnjak i proizvođač čokolade postao omiljeni Vonka kakvog poznajemo.

Pretpremijerni Vonka vikend zakazan je za 9. i 10. decembar u CineStar bioskopima. Najsrećniji posetioci će uz ulaznicu dobiti originalni Vonka plakat, a imaće i priliku da osvoje poklon paket iz filma.

Ovaj blokbaster na raspolaganju u dve verzije: i sinhronizovan i titlovan, tako da je za najmlađe organizovana crtaonica u svim bioskopima, a u Beogradu i Novom Sadu očekuje se i facepainting! Film Vonka stiže na redovan program CineStar bioskopa 14. decembra. Više o filmu pisali smo ovde.

Neizostavni scenski spektakl u decembru, balet „Krcko Oraščić“, tradicionalno se prenosi uživo iz londonske kuće Royal Opera House u CineStar bioskopima. Prenos je na programu 12. decembra i nema reprizu.

Kao i uvek, ali sa posebnim doživljajem zbog velikog platna i vrhunskog ozvučenja, publika će uživati u izuzetnoj muzici Čajkovskog, dok se Klara i njen začarani Krcko Oraščić bore protiv Kralja miševa. Više informacija pročitajte na ovom linku.

U CineStar bioskope stigao je film čiji je autor lično Bijonse – „Renaissance: A Film by Beyoncé“. Zbog velikog interesovanja prošlog vikenda, na raspolaganju su dodatne projekcije za sve koji su propustili premijerno emitovanje – film se može pogledati još samo 8, 9. i 10. decembra u CineStar bioskopu u Beogradu i Novom Sadu.

Posebna atrakcija za ljubitelje filma biće pretpremijera blokbastera „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“ 20. decembra na CineHero projekcijama. Džejson Momoa vraća se u nastavku najuspešnijeg DC filma svih vremena, a uz kupljenu ulaznicu dobija se na poklon strip ograničene serije (do isteka zaliha). Ulaznice su već u prodaji.

Akcioni film čuvenog reditelja Džona Vua, „Tiha noć“ (Silent Night), prikazuje na repertoaru je CineStar bioskopa od 7. decembra.

Repertoar bioskopa u beogradskom Ada Mall-u pogledajte OVDE.

(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.