Naslovna » Porodica » Deca » Košarkaška subota za devojčice
Pokret za žensku košarku Marina Maljković: Košarkaška subota za devojčice
Pokret za žensku košarku Marina Maljković: Košarkaška subota za devojčice

Košarkaška subota za devojčice

Male košarkašice sa opštine Savski venac i iz celog Beograda, u subotu, 13. aprila 2024, u DKC „Majdan“, ugostiće vršnjakinje iz Banja Luke.

Druženje mladih sportistinja, članica Pokreta za žensku košarku Marina Maljković iz dva grada odigraće nekoliko utakmica od 13.00 do 15.00. Kao i u svakom meču ovog Pokreta, rezultat je u drugom planu, a „pobednice su sve devojčice koje na terenu daju sve od sebe“.

Pokret za žensku košarku Marina Maljković već osam godina sprovodi program „besplatnih škola košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta“ uz veliku podršku opštine Savski venac.

Besplatni časovi košarke održavaju se svakog vikenda u DKC „Majdan“ od 9.00 do 11.00, a od nedavno se održavaju i u OŠ „Vojvoda Mišić“ utorkom i četvrtkom od 18.00 do 19.00, gde se u organizaciji Instituta za ženski sport održavaju i besplatni časovi badmintona ponedeljkom i četvrtkom od 17.00 do 18.00.

Institut za ženski sport nudi i besplatne časove za devojčice osnovnoškolskog uzrasta za veliki broj različitih sportova na više lokacija u gradu. Sve informacije mogu se pronaći na njihovom sajtu.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.