Naslovna » Blog » Dan u Beogradu » Noviteti na sajtu: Kalendar, aplikacije, „O Beogradu“…

Noviteti na sajtu: Kalendar, aplikacije, „O Beogradu“…

Dragi prijatelji,
još malo pa ćemo proslaviti godinu dana postojanja sajta „Dan u Beogradu“. Prioritet su najave događaja i najvažnije beogradske vesti, ali radimo i na „sporednim“ stvarima.

BG adresar“ smo „pojačali“ sa osnovnim informacijama o gradskim Turističkim info centrima, a novitet je i rubrika „Volim Beograd„. Tu možete pročitati tekstove o Beogradskoj tvrđavi, Dvorskom kompleksu na Dedinju i o Košutnjaku. Ova rubrika će stalno biti dopunjavana novim pričama i zanimljivostima o srpskoj prestonici, kao i najlepšim izjavama poznatih i nepoznatih o našem gradu.

Sa našeg sajta možete preuzeti aplikaciju za Android. Namenjena je korisnicima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u Beogradu dok su u pokretu. Osnova aplikacije je napravljena da omogući čitanje poslednjih vesti i kategorija sa sajta „Dan u Beogradu“. Aplikacija za sada nije dostupna na Android Marketu (Google Play). Takođe, napravili smo i DuB ekstenziju za „Google Chrome“ koju možete preuzeti OVDE! Ah, da: imamo i QR barcode…

Rubriku „BG špijun“ pojačavamo sa tekstovima o etno selima, a „Kalendar“ je sada još pregledniji uz dosta sitnih, novih detalja. Naša Facebook stranica fb.com/danubeogradu ima više od 1.700 fanova, a pokrenuli smo i FB-podstranicu „Agent 011“ za sve ono što se događa van Beograda.

Povodom prve godišnjice, 1. septembra, pripremamo puno iznenađenja i noviteta na sajtu! Hvala na poverenju!

Prijatan “Dan u Beogradu“!

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.