Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Slavija
Hotel Slavija
Hotel Slavija

Hotel Slavija

Hotel Slavija zajednički je naziv za dva objekta koji neformalno nose i posebna imena – Slavija I i Slavija II.

Smešten u centru grada, na par kilometara od Knez Mihailove ulice, Skadarlije, Beogradske tvrđave, nedaleko od glavne autobuske i železničke stanice, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, hotel nudi izuzetno atraktivnu lokaciju uz pristupačne cene.

Slavija I je više od pola veka najistaknutiji prepoznatljivi objekat na Trgu Slavija. U kuli od sedamnaest spratova smeštene su 303 ekonomik sobe, pogodne za goste sa manjim prohtevima, mlade, ekskurzije, backpacker turiste, ali i one koji u hotelu žele da borave duže pod veoma povoljnim uslovima.

Sve za goste!

Hotel Slavija II raspolaže sa 157 soba i 11 apartmana, sa pogodnostima besplatnog bežičnog interneta, kablovskih TV programa, sa telefonom u sobi i sefom na recepciji.

Dodatne usluge obuhvataju korišćenje podzemne garaže i pranja vozila, servise pranja, peglanja, hemijskog čišćenja, usluge ručne i hidro masaže, kozmetičkog i frizerskog salona. Gosti mogu izabrati sobu ili apartman za nepušače.

Za organizovanje svih vrsta skupova hotel nudi konferencijske sale kapaciteta 20 do 250 mesta, a za potrebe gostiju tu su i menječnica, prodavnica nakita, turistička agencija, stomatolog.

Pored objekata Slavija I i Slavija II u kompleksu Hoteli Slavija nalazi se i Hotel Slavija Garni.

Pojedini sadržaji ovog hotela, rent-a-car usluga i wellness centar Otium, između ostalog, na raspolaganju su i gostima Hotela Slavija. Najsavremeniji slot klub „Havana“ takođe se nalazi u hotelskom kompleksu.

Web: www.slavijahotel.com
Adresa: Svetog Save 1-9
Telefon: +381 11 308 48 00
E-mail: office@slavijahotel.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.