Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Kuhinja » dm nudi brend sa najvećom ponudom organske hrane
dm: Organska hrana
dm: Organska hrana iz dmBio asortimana

dm nudi brend sa najvećom ponudom organske hrane

Kompanija dm u ponudi ima brend dmBio sa najvećom ponudom organske hrane u zemlji i to po pristupačnim cenama.

Za mnoge koji su se odlučili za organski režim ishrane, a pogotovo za one koji se dvoume po tom pitanju, glavni izazov predstavlja dostupnost ovih namirnica. Nedovoljan broj organskih pijaca i prodavnica, uz ne tako pristupačne cene, najčešći je povod da kupci kažu „ne“ organskoj hrani. Međutim, dmBio asortiman razbija mitove poput „organsko je skupo“ i „za zdraviju ishranu je potrebno više vremena“. Kako?

Iz godine u godinu, svet se suočava sa uznemirujućim statistikama kada je u pitanju zdrava ishrana na globalnom nivou. Uz savete o konzumiranju voća, povrća i raznih proteina, sve češće se, kao vrsta upozorenja, postavlja pitanje porekla namirnica.

Više nije nikakva tajna da jabuka koju kupite u prodavnici ili na pijaci može u sebi da sadrži čak 30 vrsta štetnih pesticida. Ipak, odlučili ste se za nju jer je ona jabuka pored nje, sa naznakom „organsko“, duplo skuplja.

Međutim, postoje načini da prevaziđete ovaj izbor između sopstvenog zdravlja i novčanika birajući dmBio proizvode iz široke ponude organske hrane i to po pristupačnim cenama.Promo

Da li ste znali da kompanija dm u svojim drogerijama nudi više od 400 dmBio organskih proizvoda, i da u okviru dmBio asortimana možete da pronađete organsko alpsko mleko po ceni od svega 99 dinara ili da pripremite ceo obrok za 150 dinara?

Široka dmBio ponuda obuhvata proizvode od organski obrađenih žitarica, brašna, ulja, začina i drugih kuhinjskih dodataka, preko gotovih jela, napitaka, slanih i slatkih grickalica do hrane za bebe, što ga čini brendom sa najvećom ponudom organske hrane u zemlji.

dm: Ukusni organski proizvodi sa oznakama eko sertifikata

dm: dmBio asortiman

Trend organske ishrane razvija se na globalnom nivou, ali nas brz tempo života često primorava i da pribegavamo brzoj hrani i grickalicama. Upravo zato, kompanija dm kreirala je dmBio asortiman tako da vas prati od jutra do večeri, pružajući mogućnosti kako za cele obroke, tako i za zdravije brze zalogaje kao alternativu tradicionalnim grickalicama.

Za početak dana, u dm drogerijama na dohvat ruke vam je mnoštvo ukusnih organskih proizvoda idealnih za doručak: slani i slatki namazi, ovsene kaše, razne vrste muslija, hleba, džemova i putera. Tu su i organska gotova jela u prilagođenim pakovanjima za put ili posao: veganska tabule salata od bulgur pšenice, mediteranski rižoto s šampinjonima ili slasne čorbe.

Za brz izvor energije idealni su matični sokovi, smuti napici, orašasti plodovi, čokoladice, med ili matcha čaj. Sa druge strane, za one koji vole da eksperimentišu u kuhinji, organski kutak nudi razne vrste testenina, brašna, ulja, soseva, kao i mnogo egzotičnih žitarica.

Celokupan dmBio asortiman proizveden je u skladu sa visokim ekološkim standardima, i prolazi detaljan proces kontrole. Prerađeni organski proizvodi se dobijaju od sirovina iz organske proizvodnje bez pesticida, veštačkih boja i aroma. Najveći naglasak stavlja se na zaštitu zemljišta i okoline, a kad je reč o uzgoju životinja velika briga polaže se za dobrobit životinja. Sirovine se pažljivo prerađuju, sa ciljem da se očuvaju vitalni sastojci i originalan ukus.

dm: dmBio asortiman

Ukoliko je znak na proizvodu proizveden u skladu sa standardima organske proizvodnje, proizvođač je dužan da na vidljivo mesto istakne nacionalni znak sa jasnim i vidljivim natpisom: ORGANSKI PROIZVOD.

Nacionalni znak garantuje da je proizvod prošao kroz proces kontrole u Republici Srbiji i da je sertifikovan u skladu sa strogim regulativama.

Osim ovog, dmBio proizvodi imaju oznake eko sertifikata namenjene specifičnim ciljnim grupama. Takođe, određeni nose oznaku veganskih cvetića koji garantuju da proizvod ne sadrži životinjske sastojke, kao i mnoge druge.

O aktuelnom asortimanu i cenama kupci svakodnevno mogu da se informišu u okviru dmBio kutka na zvaničnom sajtu kompanije dm.