Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Kuhinja » Zepter Masterpiece kolekcija
Zepter Masterpiece kolekcija
Zepter Masterpiece kolekcija

Zepter Masterpiece kolekcija

Dobro došli u čaroban svet Zepter Masterpiece kolekcije! Tamo gde se susreću luksuz i stil, ukus i elegancija, nastaje potpuno nova dimenzija – Table Art.

Izrađeni rukom vrhunskih majstora, luksuzni i moderni setovi iz kolekcije porcelana su najbolji poklon za sve prilike.

Svaki obrok je važan. Kompanija Zepter ne samo da brine o načinu kako pripremate i čuvate hranu, već i o tome kako je servirate. Zepter Masterpiece kolekcija je izraz potrebe za lepotom u svakodnevnom životu i potrebe da se uživa u svakom obroku. Zato, ne žurite i – uživajte.

Black & White

Black & White predstavlja savršen balans oblika i kontrasta: beli porcelan je kao platno za zlatne geometrijske dekoracije na crnoj podlozi.

Ova kolekcija na sofisticiran način koristi klasične grčke motive i umerenije šare. Jedinstven stil i elegancija krase ove umetnički izrađene komade.

Zepter Masterpiece kolekcija - Black & White

Royal Gold

Bež set odiše prefinjenošću i čistotom, gde bež, zlatna i bela boja deluju kao topli tonovi jedne osnovne boje, među kojima se najefektnije ističe zlatna.

Zepter Masterpiece kolekcija - Royal Gold

Imperial Gold

Bež set: Suptilna gradacija boja koje se prelivaju od diskretne bele, preko nijansi bež, do zlatne boje. Izuzetno sofisticirana dekoracija koja će ulepšati i najbolje postavljen sto.

Zepter Masterpiece kolekcija - Imperial Gold

Rio

Ekskluzivni porcelan Rio je kolekcija koja u Zepter TableArt liniju proizvoda donosi jedinstveni glamur, savremen duh i prefinjenu eleganciju. Posvećena nemačkoj tradiciji ručne izrade porcelana sa savršenim ukrasnim detaljima od 24-karatnog zlata, kolekcija Rio odiše preciznošću, izuzetnom veštinom izrade i kvalitetom.

Rio svojom lepotom od koje zastaje dah, inspirisan umetnošću, dizajnom i prefinjenošću, predstavlja oličenje Zepter životnog stila.

Zepter Masterpiece kolekcija - Rio

Cobalt Royal

Cobalt Royal vas poziva na putovanje u sam centar vaše ličnosti – putevima uspomena, kroz prostrane doline želja i duž suncem okupanih potoka nade. To je putovanje na kome putnik svojim duhom i čulima otkriva mesta koja je
nekada poznavao ili ona o kojima je oduvek sanjao.

Krenite ovim stazama i istražite ih. Nemojte se plašiti da se suočite sa nepoznatim, da uđete u vama nepoznate krajeve, koji vam ipak pripadaju. Izuzetna filigranska dekoracija koju su osmislili svetski poznati dizajneri nakita kuće Kartje (Cartier) nanosi se nakon glaziranja, stvarajući efekat zlatne mreže.

Zepter Masterpiece kolekcija - Cobalt Gold

Flora

Da bismo izrazili ljubav, u romantičnim pričama koristimo jezik cveća. Cvetni motiv susrećemo u svim vidovima umetnosti, pa i u dekorisanju porcelana.

Cveće ima izuzetnu moć – ostaje dugo urezano u našem sećanju. Pamtimo ga kao miris, ili kao ornament – prelep, kompleksan i misteriozan. Ono nas podseća na davno zaboravljene reči i emocije koje skrivamo duboko u srcu. Za umetnike u kompaniji Zepter, cveće je glasnik srca i duše.

Zepter Masterpiece kolekcija - Flora

Eden

Kao veliki vrt koji vas poziva da ujutru prošetate kroz njegove čudesne cvetne leje, diskretnog mirisa, harmonije i slikovitog šarma – Zepter vas poziva da otkrijete novi svet, bogat bojama, čudesan i raznovrstan. Svet napravljen po meri bogova, koji osećamo i u kome uživamo.

Vođen svojom maštom i čudesnim osećanjem sreće, umetnik je kreirao servis čiji se elementi menjaju zavisno od časa, dana ili godišnjeg doba. Svet fantazije i inspiracije vas poziva.

Zepter Masterpiece kolekcija - Eden

***

Učlanite se u Zepter Club Live 100 i otkrijte specijalnu prazničnu ponudu za sve kolekcije Zepter Masterpiece porcelana, koja traje do 30. januara 2022.