Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Zepter My Basics – suplementi premium kvaliteta: Moć prirode za zdravo telo i još zdraviji duh
Zepter My Basics - suplementi premium kvaliteta
Zepter My Basics - suplementi premium kvaliteta

Zepter My Basics – suplementi premium kvaliteta: Moć prirode za zdravo telo i još zdraviji duh

Zepter My Basics je inovativna linija premium suplemenata, koja obuhvata sve najkorisnije i najlekovitije što priroda ima da ponudi.

Prirodnog porekla, suplementi My Basics zasnovani su na naučnim saznanjima o pozitivnim uticajima prirode na ostvarenje harmonije između tela i uma.

Njihovi bioaktivni sastojci rezultat su temeljnih kliničkih ispitivanja koja su pokazala izuzetnu delotvornost svakodnevne konzumacije ovih jedinstvenih proizvoda. Suplementi My Basics proizvode se u skladu s najstožim, GMP farmceutskim standardima, te su njihovi bezbednost i kvalitet na najvišem nivou.

Calm Day – za potpunu relaksaciju

Unutrašnji mir predstavlja preduslov za srećan i ispunjen život, budući da je u neraskidivoj, korelacionoj vezi s mentalnim i fizičkim zdravljem.

Zasnovan na pasiflori, poznatijoj kao cvet strasti s umirujućim svojstvima, Calm Day je prirodan izbor za sve koji žele da postignu psihičku ravnotežu i unaprede kvalitet života. Ovaj suplement dovodi nervni sistem u stanje balansa, omogućavajući:

 • potpunu relaksaciju,
 • smanjen nivo stresa,
 • kvalitetan san,
 • emotivnu stabilnost,
 • unapređenu koncentraciju i
 • opšte zadovoljstvo.

Calm Day ne sadrži laktozu i gluten, deluje u roku od svega 30 minuta i ne stvara zavisnost, što ga čini bezbednim za svakodnevnu upotrebu.

Calm Night – za kvalitetan san

San ne samo da čini jednu trećinu života, već i obezbeđuje neophodnu podršku imunološkom sistemu, doprinosi razvoju otpornosti na stres, unapređuje memoriju i produktivnost i omogućava brži fizički i mentalni oporavak.

Tablete za spavanje proizvode nuspojave, kao što su produžen ali lak san, mamurluk, glavobolja, bol u mišićima, suva usta, zatvor, dekoncentracija, vrtoglavica, zavisnost i druge.

Za raliku od njih, Calm Night, zahvaljujući valerijani, popularnoj macinoj travi i jednoj od najdelotvornijih biljaka za unapređenje kvaliteta sna, omogućava dug i čvrst san, bez bilo koje od navedenih nuspojava.

Calm Night ne sadrži laktozu i gluten i proizvodi postepen efekat, te ga treba uzimati tokom perioda od bar dve nedelje za optimalne rezultate.

Flexoptim – za rasterećene zglobove

Zdravi zglobovi omogućavaju slobodu pokreta, a samim tim i mogućnost uživanja u različitim životnim aktivnostima. Ipak, usled faktora, kao što su loša genetika, pasivan način života, godine i povrede, zdravlje zglobova biva kompromitovano.

Rešenje je Flexoptim! Ova jedinstvena kombinacija bioaktivnog kurkumina, moćnog prirodnog oksidanta s jakim antiupalnim svojstvima, i vitamina D3 održava:

 • fleksibilnost zglobova i
 • zdravlje kostiju.

Flexoptim ne sadrži laktozu i gluten. Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali su odličnu gastričku toleranciju učesnika, čak i nakon šest meseci kontinuirane konzumacije suplementa, što znači da se Flexoptim može uzimati tokom dužeg vremenskog perioda, bez bojazni od bilo kakvih nuspojava.

Proizvod je namenjen odraslima i deci starijoj od 12 godina.

Tensioptim – za optimalan krvni pritisak

Naučno je dokazano da mediteranska ishrana, koja se bazira na voću, povrću, koštunjavom voću, morskoj hrani, crnom vinu i, što je najbitnije, ekstra devičanskom maslinovom ulju, pozitivno utiče na kardiovaskularno zdravlje.

Ekstra devičansko maslinovo ulje bogato je polifenolima jakih antioksidativnih svojstava, te snižava sistolni krvni pritisak, unapređuje zdravlje srca i štiti od hroničnih bolesti poput dijabetesa tipa 2.

Tensioptim predstavlja najbolju kombinaciju maslinovog drveta, ploda masline i maslinovog lišća, koja doprinosi:

 • normalizaciji i održavanju optimalnog krvnog pritiska,
 • povišenju dobrog holesterola i
 • smanjenu broja triglicerida!

Nutritivna vrednost jedne kapsule Tensioptim-a aproksimativno je ekvivalentna količini od dve litre ekstra devičanskog maslinovog ulja!

Cholestoptim – za optimalan holesterol

Holesterol se nalazi u svim ćelijama unutar ljudskog tela i jedan je od najznačajnijih sastojaka mozga, kože i drugih organa. Od krucijalnog je značaja za mnoge metabološke procese, kao što je proizvodnja hormona, žuči i vitamina D. Ipak, povišen loš holesterol može ozbiljno da ugrozi kardiovaskularno zdravlje.

Cholestoptim, zahvaljujući kombinaciji ekstrakta riže od crvenog kvasca i ekstrakta masline, doprinosi normalizaciji i održavanju optimalnog nivoa lošeg holesterola tako što:

 • smanjuje njegovu oksidaciju,
 • stabilizuje šećer u krvi i telesnu težinu,
 • unapređuje cirkulaciju,
 • smanjuje koncentraciju triglicerida,
 • povisuje nivo dobrog holesterola,
 • usporava razvoj ateroskleroze i
 • snižava krvni pritisak.

Mišići i jetra imaju visoku toleranciju na Cholestoptim usled visoke koncentracije monakolina K, glavnog aktivnog sastojka u obliku kiseline, zaduženog za održavanje normalnog nivoa lošeg holesterola, koji umanjuje rizik od srčanog udara. Cholestoptim ne sadrži laktozu, gluten i citrinin.

Hepatoclear – za zdravu jetru

Jetra je najveći unutrašnji organ, čije funckije detoksikacije i prečišćavanja krvi su među najvažnijim za ljudski organizam. Ona proizvodi i žuč koja olakšava varenje i uklanjanje štetnih materija. Faktori, kao što su nezdrav stil života, nezdrava ishrana i preterana konzumacija alkohola i lekova, imaju štetan uticaj na jetru.

Hepatoclear koristi jaka antioksidativna i antiupalna svojstva artičoke i mlečnog čkalja za:

 • detoksikaciju i optimalno funkcionisanje jetre i
 • normalan hepatički protok.

Hepatoclear ne sadrži laktozu i gluten i namenjen je odraslima i deci starijoj od 6 godina.

Digesti Well – za besprekorno varenje

Optimalno varenje je teško ostvarivo, pre svega zbog neumerene konzumacije hrane i pića. Prijatnog ukusa, bez dodatog šećera i veštačkih zaslađivača, Digesti Well kombinuje tri sastojka – suvi ekstrakt đumbira, suvi ekstrakt matičnjaka i suvi ekstrakt kamilice – koji doprinose:

 • normalizaciji i održavanju optimalnog funkcionisanja sistema za varenje i
 • oslobađanju od osećaja nadutosti.

Suvi ekstrakt đumbira, suvi ekstrakt matičnjaka i suvi ekstrakt kamilice poseduju svojstva koja stimulišu proizvodnju pljuvačke, te ubrzano stvaraju osećaj olakšanja nakon teškog obroka. Jednostavan za upotrebu, Digesti Well se može sisati i žvakati.

Coldfree – za jači imunitet

Umor, stres i hladnoća samo su neki od mnogobrojnih faktora koji oslabljuju imunološki sistem. Coldfree je proizvod zasnovan na ehinacei, biljki čija svojstva:

 • oporavljaju i osnažuju imunološki sistem i
 • sprečavaju prehladu.

Aktivni delovi ove biljke nalaze se i ispod i iznad zemlje i imaju imunomodulatorne efekte koji doprinose normalnom funckionisanju imunološkog sistema. Coldfree se koristi ne samo za jačanje imuniteta, već i u preventivne svrhe.

Thymo Well i Thymo Plus – za zdravo grlo

Jedan od najčešćih simptoma prehlade je upaljeno grlo. Thymo Well i Thymo Plus sadrže ekstrakte majčine dušice, biljke koja se koristi u medicinske svrhe preko 5000 godina i čija ekspektoranska svojstva:

 • smiruju upalu grla,
 • čiste grlo i
 • ublažavaju promuklost.

Thymo Well tablete i sirup imaju prirodni ukus majčine dušice, dok Thymo Plus tablete karakteriše prijatan ukus narandže.

Oba suplementa sadrže vitamin C, koji ubrzava oporavak od prehlade i osnažuje imunološki sistem, i eukaliptus, koji osvežava grlo i prečišćava disajne kanale. I Thymo Well i Thymo Plus oslobođeni su parabena, konzervansa, šećera, mente i veštačkih ukusa.

Derma Well – za tretiranje kože

Koža je svakodnevno izložena negativnim uticajima alergena, zagađivača, hladnog ili suvog vremena, sunca, insekata…

Derma Well je krema prirodnog porekla, koja umiruje i navlažuje kožu i koja je namenjena za tretiranje:

 • iritacija,
 • uboda,
 • suvoće,
 • opekotina,
 • oteklina i
 • svraba.

Sinergijsko dejstvo aktivnih sastojaka Derma Well-a, kao što su kamilica, neven i lavanda, proizvodi trostruki efekat: zaštitu, hidraciju i oporavak kože. Derma Well ne sadrži parabene i veštačke mirise i nanosi se u tankom sloju na mesto koje zahteva tretman, nakon čega se utrljava u kožu.

***

Ozdravi telo i duh uz pomoć Zepter My Basics linije prirodnih suplemenata premium kvaliteta!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.