Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Trajno rešenje za bolove u kukovima i kolenima uz Flexoptim
Zepter - MyBasics: Flexoptim
Zepter - MyBasics: Flexoptim

Trajno rešenje za bolove u kukovima i kolenima uz Flexoptim

Zdravlje zglobova ključno je za slobodno kretanje i aktivni stil života. Međutim, razni faktori poput nedostatka fizičke aktivnosti, genetike, starenja i povreda mogu dovesti do problema poput degenerativnih promena i bolova u zglobovima.

Bolovi u zglobovima mogu imati različite uzroke. Najčešće su to akutne upalne bolesti, prekomerna težina, osteoartritis, giht, nedostatak vitamina i drugi faktori koji utiču na zdravlje zglobova.

Flexoptim predstavlja revolucionarno rešenje za ove probleme – prirodni suplement koji je posebno formulisan za podršku zdravlju zglobova.

Jedinstvena bioaktivna tečna micelarna formulacija Flexoptim-a sadrži patentiranu formulaciju Arantal®Vegan, baziranu na biooptimizovanom tečnom ekstraktu biljke Curcuma Longa. Ovaj ekstrakt bogat je aktivnim sastojcima kao što su kurkumin (minimum 42 mg) i vitamin D (2,5 µg), koji su ključni za zdravlje zglobova.

Flexoptim premium linije suplemenata MyBasics deluje na dva načina:

  • ublažava tegobe: brzo olakšava nelagodnost u zglobovima;
  • deluje protiv artroze: usporava oštećenja hrskavice i drugih promena.

Aktivni sastojak kurkumin je moćan antioksidans koji blagotvorno deluje kod upalnih procesa.

Istraživanja su pokazala da kurkumin može da poboljša opšte stanje organizma, uspori aterosklerozu, spreči infarkt i moždani udar, i reguliše nivoe šećera, triglicerida i holesterola. Kurkuma za zglobove može biti izuzetno korisna. Mnoge druge studije su potvrdile da je kurkuma za artritis odlično sredstvo za lečenje na prirodnoj bazi.

Vitamin D doprinosi održavanju zdravlja kostiju i normalnoj funkciji mišića. Svaka kapsula sadrži 50% nutritivne referentne vrednosti vitamina D3 (holekalciferol) biljnog porekla.

Preporučeno doziranje je jedna kapsula dnevno, pre obroka, tokom mesec dana.

Flexoptim je pogodan za odrasle osobe i može se koristiti duži period bez gastričnih komplikacija. Takođe, pogodan je za osobe na veganskom načinu ishrane.

Napomena:
Pre upotrebe, pažljivo pročitajte uputstvo. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda, deca, trudnice i dojilje, kao ni oni koji koriste lekove za bolesti jetre i druge gastrointestinalne bolesti.

Flexoptim dolazi u pakovanju od 30 kapsula i proizveden je u EU.

Obezbedite trajno olakšanje od bolova u kukovima i kolenima uz Flexoptim i ponovo uživajte u aktivnostima koje volite! FlexOptim, kao i druge MyBasics proizvode, možete pronaći u Zepter radnjama ili poručiti preko zvaničnog sajta na OVOM LINKU.

Za više informacija o suplementima MyBasics možete zapratiti i Instagram stranicu.

(danubeogradu.rs / Zepter)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.