Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » DermaWell: Bezbrižno letovanje uz prirodnu negu kože
DermaWell: Bezbrižno letovanje uz prirodnu negu kože
DermaWell: Bezbrižno letovanje uz prirodnu negu kože

DermaWell: Bezbrižno letovanje uz prirodnu negu kože

Letnje avanture na suncu i u prirodi mogu doneti mnogo radosti, ali i neželjene posledice poput opekotina od sunca i ujeda komaraca.

Da bi vaša koža ostala zdrava, hidrirana i zaštićena, neophodno je koristiti odgovarajuće preparate. Jedno od najefikasnijih rešenja je DermaWell iz premium linije suplemenata MyBasics by Zepter – prirodna krema koja umiruje i hidrira kožu, namenjena za tretiranje različitih iritacija.

DermaWell krema je idealna:

  • protiv iritacija – bilo da je reč o iritacijama izazvanim suncem ili drugim spoljašnjim faktorima, DermaWell umiruje kožu i pruža olakšanje;
  • prilikom uboda insekata – ujedi komaraca i drugih insekata mogu izazvati neprijatne svrabeže i otok; DermaWell smiruje kožu i smanjuje nelagodnost;
  • za manje opekotine od sunca – nakon dugog dana na plaži ili u prirodi, vaša koža može biti osetljiva i crvena; DermaWell pomaže u oporavku kože, smanjuje crvenilo i pruža neophodnu hidrataciju.

Prirodni sastojci za trostruki efekat

DermaWell krema sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke koji zajedno deluju na zaštitu, hidrataciju i oporavak kože:

  • kamilica (Chamomilla recutita) – poznata po svojim umirujućim i antiinflamatornim svojstvima, kamilica pomaže u smirivanju iritirane kože;
  • neven (Calendula officinalis) – poznat je po svojim regenerativnim svojstvima, pomažući koži da se brže oporavi od oštećenja;
  • lavanda (Lavandula angustifolia) – pruža prijatan osećaj hlađenja, smanjuje upalu i ubrzava proces oporavka kože;
  • mentol – dodaje prijatan osećaj hlađenja, trenutno umiruje kožu i smanjuje neprijatnost.

Prirodna formula bez veštačkih mirisa

DermaWell krema ne sadrži veštačke mirise, što je čini idealnom za osobe sa osetljivom kožom i za one koji preferiraju prirodne proizvode. Njena formula obezbeđuje dugotrajnu zaštitu i hidrataciju, čineći vašu kožu zdravom i blistavom tokom čitavog leta.

Oporavite svoju kožu od opekotina od sunca i ujeda komaraca uz DermaWell – vašu prirodnu zaštitu i hidrataciju u jednoj tubi! Bezbedna je za osetljivu kožu: bez veštačkih mirisa, pogodna je za sve tipove kože.

Probajte DermaWell i osetite razliku! Ne čekajte da iritacije kože postanu veći problem. Posetite Zepter i naručite svoju DermaWell kremu već danas! Pružite svojoj koži prirodnu negu koju zaslužuje!

(danubeogradu.rs / Zepter)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.