Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Oslobodite se problema sa varenjem uz DigestiWell
Oslobodite se problema sa varenjem uz DigestiWell
Oslobodite se problema sa varenjem uz DigestiWell

Oslobodite se problema sa varenjem uz DigestiWell

Nadutost posle jela, osećaj da hrana stoji u želucu „poput kamena“, gorušica, mučnina ili opstipacija – sve su to simptomi koji muče mnoge ljude sa problemima varenja.

Brz tempo života, neuredni i preobilni obroci, teška i masna hrana bez biljnih vlakana, preterana upotreba brze hrane, kao i konzumiranje hrane „s nogu“ koja nije dobro sažvakana, predstavljaju ključne razloge za loše varenje hrane i pojavu neprijatnih simptoma koji značajno mogu uticati na kvalitet života.

Zašto je loše varenje opasno?

Neadekvatan način ishrane negativno utiče na crevnu floru i izaziva nelagodnosti u stomaku. Takođe, usporava metabolizam, što vremenom može dovesti do gojaznosti.

Da bi sistem organa za varenje pravilno funkcionisao, neophodna je zdrava ishrana, pripremljena na pravilan način, kao i podrška kvalitetnih suplemenata, kao osnov za regulisanje crevne mikroflore, prevenciju i lečenje lošeg varenja.

Rešenje za otežano varenje: DigestiWell – 24 tablete za žvakanje

Vaš saveznik u slučaju otežanog varenja su DigestiWell tablete za žvakanje premium linije suplemenata MyBasics by Zepter, koje eliminišu osećaj težine u stomaku nakon obroka.

Zahvaljujući ekstraktima matičnjaka, đumbira i kamilice, DigestiWell ima blagotvorno dejstvo kod otežanog varenja, težine i nadimanja nakon jela. Ove pastile sa laganim ukusom limuna sadrže i eterična ulja gorke pomorandže, kardamoma i cimeta.

Sastojci:

  • suvi ekstrakt rizoma đumbira (Zingiber officinale) – 20 mg;
  • suvi ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officinalis) – 10 mg;
  • suvi ekstrakt cvasti kamilice (Marticaria regruta) – 10 mg.

Kako deluju

Đumbir – anti-inflamatorno, antibakterijsko i antivirusno svojstvo; smanjuje gasove, poboljšava varenje, pospešuje peristaltiku i pomaže kod opstipacije.

Matičnjak – poboljšava varenje, smiruje nadimanje, pozitivno utiče na raspoloženje i kognitivne performanse.

Kamilica – anti-inflamatorno i antispazmodičko dejstvo; olakšava bolne smetnje u stomaku, usporeno varenje, dijareju i mučninu.

Doziranje i način upotrebe

Odrasli i deca starija od 12 godina: do šest tableta dnevno, nakon obroka, maksimalno 10 dana upotrebe.

Trudnice (nakon četvrtog meseca trudnoće uz konsultacije sa lekarom): jedna do četiri tablete dnevno, nakon obroka, maksimalno tri uzastopna dana upotrebe.

Pakovanje sadrži 24 tablete za žvakanje. Proizvedeno u EU.

Za više informacija, posetite web stranicu ili najbližu Zepter maloprodajnu radnju i oslobodite se neprijatnosti sa varenjem već danas uz DigestiWell tablete za žvakanje!

(danubeogradu.rs / Zepter)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.