Naslovna » Arhiva tagova: bitef art cafe

Arhiva tagova: bitef art cafe

Massimo Savić proslavlja rođendan koncertom u Beogradu

massimo savić

Massimo Savić je odlučio da svoj rođendan proslavi na bini, sa publikom, pa je u planu koncert u Bitef Art Cafe-u 6. juna od 22.00. 

Pročitaj više »

Prvi put u Beogradu: Hindi Zahra

Hindi Zahra

U okviru koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions u četvrtak 9. februara od 22 časa, u prostoru Bitef art cafe, nastupa svetski poznata autorka Hindi Zahra.

Pročitaj više »

Bitef art cafe: Doček Nove 2017. godine

Bitef art cafe poziva na doček Nove godine

Klub Bitef art cafe poziva na najveseliju novogodišnju proslavu u gradu, od 23 časa 31. decembra do četiri časa posle ponoći.

Pročitaj više »

Musicology Barcaffè Sessions: Hose Džejms

Hose Džejms

Festival Musicology Barcaffè Sessions se nastavlja – u nedelju 13. i ponedeljak 14. novembra u Beogradu prvi put, u klubu Bitef Art Cafe, nastupa Hose Džejms, jedan od najcenjenijih glasova svetske džez scene.

Pročitaj više »

Cristina Branco donosi fado u Beograd

Cristina Branco

U utorak 25. oktobra u Beograd stiže jedna od vodećih portugalskih diva fado muzike, jedinstvena Cristina Branco. Održaće dva koncerta, 25. i 26. oktobra, u sklopu serije koncerata Musicology Barcaffè Sessions u prostoru Bitef Art Cafe.

Pročitaj više »

Musicology Barcaffè Sessions: Brand New Heavies 5. i 6. oktobra

Ponovo na Musicology festivalu - Brand New Heavies

Sasvim novo, treće izdanje Musicology festivala – Musicology Barcaffè Sessions otvara u sredu 5. oktobra u 21 čas, u klubu Bitef Art Cafe, poznati britanski jazz-funk-soul bend Brand New Heavies.

Pročitaj više »

Raul Midon najavljuje drugi Musicology festival

Raul Midon

Bitefartcafe organizuje Musicology, a Raul Midon će svojim koncertom 23. aprila najaviti drugo izdanje ovog festivala.

Pročitaj više »

Gramophonedzie zatvara letnji BitefArtCafe

Gramophonedzie

Zatvaranje sedme sezone letnjeg kluba BitefArtCafe obeležiće Gramophonedzie, tj. Marko Milićević koji će 27. septembra prvi put nastupiti sa live bendom u ovom prostoru.

Pročitaj više »

Keziah Jones ponovo u Beogradu 26. jula

Keziah Jones

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones, nastupiće u petak 26. jula od 21.30 na letnjoj pozornici BitefArtCafe-a (Kalemegdan).

Pročitaj više »

Natali Dizdar ponovo u Beogradu

Natali Dizdar

Posle nastupa u zimskom BitefArtCafe klubu, Natali Dizdar, pop-soul diva iz Hrvatske, ponovo dolazi u Beograd. Ovog petka, 12. jula od 22.00, nastupiće na Summer Stage BitefArtCafe-a na Kalemegdanu.

Pročitaj više »

Cubismo u BitefArtCafeu

Cubismo

Sastav Cubismo nastupiće u BitefArtCafeu (Skver Mire Trailović 1), 19. oktobra od 22.00. Cena karte u pretprodaji je 1.000, a na veče koncerta 1.200 dinara. Publika će na sceni videti muzičare koji su pod uticajima jazza, hip-hopa, funka i rocka stvorili jedinstven i prepoznatljiv stil, pa sviraju muziku zasnovanu na afro-kubanskim ritmovima, salsi i latin jazzu. Možda razlog kvalitetnog zvuka leži i u …

Pročitaj više »

Bitefartcafe: Jinx

U petak, 20. jula od 22.00, na Letnjoj sceni Bitefartcafea (Kalemegdan, teniski tereni), posle Rundeka, Massima i Zvonka Bogdana, gostovaće Jinx. Cene ulaznica su 800 i 1.200 dinara. Zagrebačka retro pop grupa Jinx postoji već pune dve decenije a publika će se posebno radovati njihovim najvećim hitovima „Smijem se“, „Na čemu si ti“ i „Tamo gdje je sve po mom“. …

Pročitaj više »

Summer Stage BitefArtCafe: Massimo Savić

U petak, 6. jula od 22.00 na letnjoj sceni BitefArtCafe, pevaće Massimo Savić. Cene karata u pretprodaji su od 1.200 do 1.700 dinara, a na dan koncerta – 1.700 do 2.200 dinara. Publika je već navikla na uživanje u njegovim prednovogodišnjim koncertima u Sava centru, a postoji mogućnost da i letnji koncert na Kalemegdanu postane tradicionalan. U intimnoj atmosferi, na …

Pročitaj više »

Trio Sveti u BitefArtCafeu

U sredu, 23. maja od 22.00, u BitefArtCafeu (Skver Mire Trailović 1) nastupiće Trio Sveti, koji čine Marko Đorđević,Vasil Hadžimanov i Branko Trijić. Jedinstveni stil gaje priznati jazz muzičari – bubnjar Marko Đorđević, klavijaturista Vasil Hadžimanov i gitarista Branko Trijić. Ovaj trio je pravi izraz poštovanja koji članovi ukazuju i muzici i publici i jedan prema drugome. Iako živi u …

Pročitaj više »