Naslovna » Izlasci » Nova godina 2014 » 40. KST-ov maskenbal, 28. decembra

40. KST-ov maskenbal, 28. decembra

U subotu, 28. decembra od 22.00, biće održan jubilarni 40. KST-ov maskenbal.

Zbog velikog prednovogodišnjeg maskenbala Klub studenata tehnike, tj. zgrada Tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73) biće pretvorena u „najluđi, poročni, blještavi, šareni, najzabavniji, najb(l)udniji grad na svetu – Las Vegas“!

Na ovogodišnjoj glavnoj bini „Viva Las Vegas“ nastupiće Partibrejkers, S.A.R.S, Feud i Ućuti pas. Reggae i ska stage „Paranoja u Las Vegasu“ je rezervisan za ZAA, Neke face i Hornsman Coyote MC DJ set.

„Cezarova palata“ (hip hop & drum’n’bass) je prostor koji će zvukom da ispune DJ Bdat Džutim, DJ Rahmanee i MC Rasheed. Novitet je etno stage „Sin City“, u bašti KST-a pod šatorom gde će Marko Bulat predstaviti, po najavama organizatora, „pravu narodnu muziku“.

Svi di džejevi KST-a imaće svoje mesto (i svoju publiku): Mouse i Lapac (Diskoteka 40), Slipi i Brit (Osamdesete), Duca i Dooshan (Devedesete), Riđi i Toša (Hard & Heavy).

„Silent Disco stage“ gde u „tišini“ svi igraju po svom. Na ulazu u stage, posetioci će dobiti slušalice na kojim će moći da biraju muziku sa dva kanala. Na prvom kanalu čuće se hitovi domaćeg i stranog popa i rocka za koje će se pobrinuti DJ Wookie. Na drugom kanalu čuće se malo komercijalnija muzika. Današnji veliki R’N’B, house, drum’n’bass i disco hitovi koje će puštati DJ DB Li.

Prednovogodišnji maskenbal bi trebalo ove godine da zaseni sve prethodne. Ne zaboravite; šta se desi u KSTu, ostaje u KSTu! (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.