Hotel Rex

Hotel Rex

Klasičan i izuzetno komforan, Hotel Rex, kategorisan sa tri zvezdice, nudi udobnost i mir u centru grada.

Zbog blizine Beogradskog sajma, Sava centra, glavne autobuske i železničke stanice (1-3 km udaljenosti) posebno se preporučuje svima koji planiraju posetu sajamskim i kongresnim manifestacijama.

Za goste koji dolaze da se u Beogradu odmore i zabave, podjednako blizu su sportsko-rekreativni prostor Ade Ciganlije i najuži gradski centar, Knez Mihailova ulica, Trg Republike, Terazije… Za oko 15 minuta automobilom stiže se do aerodroma „Nikola Tesla“.

Hotel Rex je u potpunosti renoviran 2007. godine. U 89 savremeno opremljenih soba i četiri apartmana gostima su na raspolaganju i televizor, klima uređaj, telefon, mini bar, bežični internet pristup.

Za potpunu uslugu, u sklopu hotela se nalaze menjačnica, frizerski salon i sefovi na recepciji, sa sobnim servisom na raspolaganju. Hotelski parking prostor obezbeđen je video nadzorom.

Restoran Hotela Rex, kapaciteta 60 mesta, sa velikim izborom specijaliteta internacionalne i domaće kuhinje, pogodan je i za sve vrste privatnih i poslovnih proslava, a za manje skupove na raspolaganju je banket sala.

Za goste hotela doručak je na bazi švedskog stola. Ambijent otvorene bašte u zelenilu posebno je prijatan leti, a u svako doba, za predah i kratke susrete, tu je prostor aperitiv bara.

Web: www.hotelrex-belgrade.com
Adresa: Sarajevska 37
Telefon: +381 11 3611 862
E-mail: info@hotelrex-belgrade.com

Uređuje: Katarina Vidaković