Naslovna » Izlasci » Festivali » Beogradski Manifest od 27. do 29. maja

Beogradski Manifest od 27. do 29. maja

Beogradska tvrđava i Gornji grad biće mesta manifestacije Beogradski Manifest od 27. do 29. maja.

Centar najbolje zabave u regionu, veliki festival manifestacija i destinacija Beogradski Manifest biće podeljen u više od deset zona koje u toku dana nude bogate sadržaje za celu porodicu, dok su večeri rezervisane za muzičke koncerte.

Svakoga dana od 10.00 posetioci će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa programima najboljih manifestacija u zemlji, ali i sa najzanimljivijim destinacijama i turističkom ponudom za predstojeću letnju sezonu.

Bioskop na otvorenom, Plesna livada…

»»» U Svetu dobre hrane kulinarske specijalitete će pripremati najbolji kuvari gastronomskih festivala.
»»» U bioskopu na otvorenom biće predstavljena najnovija filmska ostvarenja i programi filmskih festivala.
»»» Na Plesnoj livadi svoje umeće pokazaće najbolji igrači festivala igre, plesnih i baletskih škola.
»»» Mališanima je posvećena posebna pažnja i oni će tokom celog dana moći da gledaju pozorišne predstave, nastupe dečijih horova, da uživaju u jahanju konja i učestvuju u brojnim radionicama i igrama.
»»» U olimpijskoj godini u Sportskoj zoni će biti predstavljene olimpijske sportske discipline i posetioci će moći da učestvuju u raznim takmičenjima. Takođe će se predstaviti i naši olimpijci, što će biti jedinstvena prilika da im poželimo sreću pred odlazak u Rio de Žaneiro.

Beogradski Manifest

Festival balona, Festival vatrometa, koncerti…

»»» Prošle godine Beogradski Manifest je po prvi put u Beogradu organizovao Festival balona i Festival vatrometa, što je izazvalo oduševljenje brojnih posetilaca. I ove godine će samo posetioci Beogradskog Manifesta biti privilegovani da prisustvuju još većoj čaroliji.

»»» Svako veče Beogradski Manifest će se pretvoriti u veliki muzički festival, jer će na Kultur šok bini biti održani brojni koncerti renomiranih bendova različitih muzičkih pravaca, a Tradicional bina će biti rezervisana za izvođače tradicionalne i etno muzike. Tri večeri odlične muzike za svačiji ukus.

»»» Pogledajte MUZIČKI PROGRAM!

»»» Pogledajte PROGRAM ZA DECU!

»»» Pogledajte PROGRAM „SVE BOJE IGRE“!

»»» Pogledajte PROGRAM „PONOVO RADI BIOSKOP“!

Cena ulaznice

Svi sadržaji ovog savremenog i konceptualno svestranog festivala su besplatni, a plaća se samo ulaz na festival, s tim što je ulaznica ujedno i vaučer za konzumaciju na festivalu.

Cena trodnevne ulaznice je 999 RSD. Ova ulaznica će na festivalskom ulazu biti zamenjena narukvicom, koja će posetiocu omogućiti dva ulaska na festival u toku dana, i to do 17.00 i od 18.00, zavisno od programa koji posetilac želi da prati, a takođe će važiti i kao vaučer za konzumaciju na festivalu.

Jednodnevne ulaznice mogu da se kupe po ceni od 350 RSD, a ulaz za decu do 10 godina je slobodan.

Sa svim sadržajima koje festival Beogradski Manifest nudi, Kalemegdan će biti idealna destinacija za Beograđane svih generacija koji žele nesvakidašnji vikend provod za sva čula, dok će gostima i turistima pružiti nezaboravan doživljaj naše prestonice. (danubeogradu.rs)

Beogradski Manifest

Jedan komentar

  1. Moze li se znati kog dana i u koje tacno vreme ce baloni biti pusteni, kao i dan i tacno vreme vatrometa? Hvala unapred.
    Ksenija