Naslovna » BG svaštara » Za lepši dan u Beogradu » Kuhinja » dm inkubator: Tri namirnice s padina Vlasine kompanije Nisha
dm inkubator: Nisha - Organiski voćni namaz od borovnice
dm inkubator: Nisha - Organiski voćni namaz od borovnice

dm inkubator: Tri namirnice s padina Vlasine kompanije Nisha

U okviru projekta dm inkubator čiji je cilj da podrži razvoj domaće privrede izdvojila se kompanija Nisha iz Crne Trave na jugoistoku Srbije.

Crna Trava je malo planinsko naselje u kom nastaju vrhunski organski proizvodi koji će vas potpuno osvojiti i svojim mirisom a posebno ukusom.Promo

Kompanija Nisha dobila je priliku da 57 proizvoda iz segmenta hrane i kozmetike za negu i lepotu plasira na police više od 90 dm drogerija širom Srbije.

PRIRODNo1 namazi, koji su više nego ukusni, korisni su i za zdravlje jer predstavljaju izvor prirodnih antioksidanata, vitamina A, B i C, a na sve to ne sadrže dodate šećere.

Bilo da imate omiljeni ukus ili potrebu za dodatnim izvorom vitamina, dm inkubator predstavlja tri namaza koji su pravo zadovoljstvo za nepce…

Bogatstvo borovnice u jednoj teglici

Organski voćni namaz od borovnice predstavlja pravo blago visokih šuma – njihova tamno ljubičasta pulpa sadrži prirodne antioksidante i vitamine A, B, C i B3. Zamislite sada to isto blago u vašem domu? Zvuči neverovatno?

Uz ovaj potpuno prirodan, voćni namaz borovnicu ćete videti u drugačijem, novom svetlu. Posebno je pogodan za decu jer uz ovaj pun i slatkast ukus, retko ko će ostati imun. Uskoro će se ovaj namaz naći na dnevnom meniju bar u sklopu jednog obroka.dm inkubator: Nisha - Organski namaz od šumske jagode

Za one koji bi se rado vratili u detinjstvo ali i one koji bi da se „podmlade“

Prepoznatljivim mirisom Organskog namaza od šumske jagode kompanija Nisha želela je da bar na trenutak svoje kupce vrati u detinjstvo.

Idealan za porodično uživanje tokom cele godine, ovaj namaz pružiće neodoljiv ukus doručku i omiljenim hladnim desertima.

Crna zova kao superhrana?!

Organski namaz od crne zove zamišljen je kao prava superhrana. Do sada ste sigurno imali priliku da probate zovu ali u vidu soka ili čaja, mi vas pitamo – koliko vas je spremno da ode korak dalje i proba namaz od crne zove?

Jedinstveni ukus koji će vam približiti baš ovaj namaz, učiniće da mu se ponovo vraćate. Lagane teksture, idealan je i kao slatka poslastica između obroka ali i kao drugačija alternativa za dobar početak dana. Ukupno ih je tri a vi izaberite svoj ukus.

Šumski plodovi i divlje voće ubira se direktno iz netaknute prirode Vlasine, nakon čega se prave slasni 100 odsto PRIRODNo1 namazi, oslobođeni dodatnih šećera, tako da u njima mogu uživati i najveći sladokusci bez griže savesti.dm inkubator: Nisha - Organski namaz od crne zove

Nije slučajno što superhrana dolazi baš iz Crne Trave

Kada je firma Nisha nameravala da započne svoju organsku proizvodnju, izabrali su baš ovo mesto – planinsko selo Gradac u opštini Crna Trava, saobraćajno i geografski izolovano u odnosu na glavne puteve i velike gradove, sa najčistijim vodenim resursima.

Najbliži industrijski objekat udaljen je čitavih 35 kilometara od područja na kojem se beru plodovi, a hemizacija i modernizacija poljoprivrede praktično nikad nisu ni primenjene u ovim krajevima. Šumski plodovi najpre se pažljivo biraju i ručno prikupljaju, a u postupku prerade oslobođeni su tradicionalnih postupaka ukuvavanja, zahvaljujući primeni moderne tehnologije koja čuva njihova nutritivna svojstva.

dm inkubator: Srpska superhrana svima nadohvat ruke

Zaposleni u firmi Nisha sebe nazivaju sakupljačima proizvoda koje nam priroda bogato daruje.

Njihova vizija da široj zajednici donesu domaće proizvode, pravo iz prirode, ostvarila se učešćem u projektu dm inkubator, koji im je omogućio da plasiraju svoje namaze na policama najvećeg drogerijskog lanca u Evropi. (PR / telegraf.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.