Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vračar Rocks – četvrto veče

Vračar Rocks – četvrto veče

Ovog petka, 24. februara od 20.00, festival Vračar Rocks u Centru za kulturu „Božidarac“ (Radoslava Grujića 3) okupiće bendove Retrovertigo, Vatra (Zagreb), Vibrator u rikverc i dižejeve Sajsi MC, Damjana Eltecha i Bka. Ulaznice po ceni od 300 dinara prodavaće se samo na ulazu.

Retrovertigo je mladi beogradski bend koga čine muzičari sa dosta iskustva, ali u ovom sastavu i pod ovim imenom u petak će održati tek drugi koncert. Ženski punk bend Vibrator u rikverc mogao bi da izađe na crtu svakom muškom bendu. Ne dozvolite da vas izgled prevari!

Zagrebačka Vatra biće prvi međunarodni gost na ovom festivalu. Nastupaju već oko petnaest godina, a iza sebe imaju zapažene, i u Hrvatskoj nagrađivane, albume. U petak će promovisati peti album „Ima li budnih?“.

Posle albuma „Daleko je Dizni“ Sajsi MC i Damjan Eltech ostvarili su uspešnu saranju na još dva singla što je za rezultat imalo brojne nastupe. Ova ekipa se sprema da na koncertnu scenu Božidarca prenese zvuk ulice pomešan sa klubskim ritmovima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. Saša Stojanović

    Sjajno je bilo na koncertu Sajsi MC u Božidarcu.
    Evo delića atmosfere sa koncerta:
    http://www.as-design.net/flash/sajsi-mc/