Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: društvene mreže

Arhiva tagova: društvene mreže

Šta vam čini jedan lajk

Lajk nije neophodan za dobro raspoloženje

Sigurno možete da pretpostavite šta je lajk-zavisnost, a termin lajk već odavno ne zahteva objašnjenje, ni pisanje u originalu. Pošto od lajkova ne možemo pobeći, hajde da bar naučimo nešto više.

Pročitaj više »

Haštagovi na Instagramu i kako ih koristiti

Višestruko korisni, haštagovi na Instagramu

Sigurno ste već na Instagramu, i planirate da podelite svoje letnje fotografije, tako da ih što više vama važnih osoba vidi. Koristićete, svakako, i haštagove (hashtags), pa otkrivamo kakvi oni treba da budu i koliko ih je dovoljno, u skladu sa najnovijim savetima stručnjaka.

Pročitaj više »

Diskonektujte se, povremeno  

Da li ste ovako zamišljali svoj život? Diskonektujte se, bar povremeno...

Mnogi su vam već skrenuli pažnju i dali savet, pa da im se pridružimo – oslobodite se, povremeno ili trajno, uticaja koji na vas imaju društvene mreže.

Pročitaj više »

Vi kao brend, u pet koraka

Vi kao brend

Navikli smo na upotrebu pojma brend u biznis svetu, ali on nije rezervisan samo za poslovanje, robne marke i kompanije. Svako od vas je brend, hteli vi to ili ne.

Pročitaj više »

Sindrom samopromovisanja na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama

Osećam da moj virtualni prostor na društvenim mrežama počinje da biva ugrožen. Počela sam sa društvenih mreža da uklanjam ljude, čitaj žene, od čijeg izvanredno lepog i sposobnog potomstva ne mogu više da uživam u svom, inače mirnom i lepo organizovanom internet svetu.

Pročitaj više »