Niste baš specijalista za pečenje torti i kolača, a jede vam se nešto slatko? Imamo pravi recept za vas – za puding od kruške!
Jednostavan, a elegantan, izgledom i ukusom odaje utisak da ste ga spremali satima, a zapravo ste iskoristili magiju multifunkcionalnog More Juice Press Frozen sokovnika.
Evo kako da iskoristite voćnu pulpu u sjajnom receptu za puding od kruške…
Potrebno je sledeće:
- 1 kruška,
- 2 jaja,
- 1 žumance,
- 3 kašike organskog skroba,
- 2 kašike bezglutenskog brašna,
- 60 ml kokosovog mleka,
- 90 g meda,
- malo mlevenog cimeta.
Puding od kruške sprema se ovako…
Očistiti krušku i iseći je na krupnije komade, propustiti kroz sokovnik. U činiju dodati jaja, žumance, med, sok od kruške, kokosovo mleko i pulpu.
Dodati brašno i skrob, izmešati sve i peći u rerni oko 30 minuta. Pustiti da se ohladi i služiti hladno.
(Zepter / danubeogradu.rs)