Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: grejanje

Arhiva tagova: grejanje

Kraj grejne sezone u ponedeljak

Kraj grejne sezone u Beogradu

U ponedeljak, 15. aprila 2019, kraj je ovogodišnje grejne sezone, po Odluci Skupštine grada Beograda o snabdevanju toplotnom energijom.

Pročitaj više »

Bez grejanja deo potrošača na Novom Beogradu

Bez grejanja

Zbog sanacije kvara koji se dogodio na grejnom području toplane „Novi Beograd“ deo potrošača danas od 10.00 biće bez grejanja.

Pročitaj više »

2019. donosi poskupljenja, više plate i penzije, promene u bankama i menjačnicama…

2019. donosi poskupljenja, više plate i penzije...

Od početka nove 2019. godine aktuelna su poskupljenja, veće plate i penzije, a najavljene su i promene u poslovanju banaka i menjačnica u Srbiji.

Pročitaj više »

Nova grejna sezona: Probe grejanja od 2. do 10. oktobra

Nova grejna sezona u Beogradu (foto: Shutterstock)

Nova grejna sezona u Beogradu počinje 15. oktobra, a JKP „Beogradske elektrane“ obaviće funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja, od 2. do 10. oktobra.

Pročitaj više »

Početak grejne sezone

Početak grejne sezone

Slušam radio voditeljku koja sa velikim uzbuđenjem deli sa slušaocima lična iskustva na početku zimske grejne sezone.

Pročitaj više »

Grejanje: Na koju temperaturu podesiti termostat

Grejanje: Na koju temperaturu podesiti termostat

Sa početkom jeseni i grejne sezone, bez obzira na način grejanja, svi se nalazimo u periodu privikavanja na promene temperature i vlažnosti u okruženju.

Pročitaj više »

Beogradske elektrane: Počele tople probe

Beogradske elektrane - grejanje

JKP „Beogradske elektrane“ danas su prešle u režim toplih funkcionalnih proba sistema daljinskog grejanja Beograda.

Pročitaj više »

Od 1. oktobra probe sistema grejanja

Proba sistema grejanja u Beogradu

Probe sistema daljinskog grejanja trajaće od 1. do 9. oktobra a grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, najavljeno je iz JKP „Beogradske elektrane“.

Pročitaj više »

Probe sistema daljinskog grejanja počinju 1. oktobra

Grejanje

JKP „Beogradske elektrane“ obaviće funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja od srede, 1. oktobra, do petka, 10. oktobra, shodno Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu.

Pročitaj više »

Grejanje bez prekida i tokom noći

Grejanje u Beogradu

Zbog izuzetno niskih spoljašnjih temperatura vazduha Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“ počelo je da isporučuje toplotnu energiju korisnicima bez prekida, navodi se u saopštenju ovog preduzeća. „Beogradske elektrane“ prešle su u 24-časovni režim proizvodnje i isporuke toplotne energije, koji podrazumeva da tokom noći, to jest od 22.00 do 6.00, sistem ovog preduzeća radi na tehničkom minimumu. Tokom noći se ne …

Pročitaj više »

Ugašena kotlarnica u OŠ „Marija Bursać“ na Zvezdari

OŠ "Marija Bursać"

Jedna od najstarijih kotlarnica u Beogradu, koja se nalazila u Osnovnoj školi „Marija Bursać“ na Zvezdari, ugašena je zahvaljujući Sekretarijatu za zaštitu životne sredine i „Beogradskim elektranama“. Škola je sada priključena na daljinski sistem grejanja, a osim boljeg grejanja, boravak u ovom objektu sa aspekta zaštite životne sredine znatno je kvalitetniji. Ranija merenja pokazala su da su suspendovane materije bile …

Pročitaj više »

Grad i „Beogradske elektrane“ spremno dočekali početak grejne sezone

Beogradske elektrane - Aleksandar Antić

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić obišao je JKP „Beogradske elektrane“ u Novom Beogradu i pustio u rad novu izmenjivačku stanicu za magistralni toplovod, koja će, po njegovim rečima, unaprediti grejanje u prestonici. On je istakao da su grad i JKP „Beogradske elektrane“ spremno dočekali jutrošnji početak grejne sezone u prestonici, koja će biti na snazi do 15. aprila naredne godine. …

Pročitaj više »