Naslovna » Blog » Dan u Beogradu » Noviteti na sajtu „Dan u Beogradu“

Noviteti na sajtu „Dan u Beogradu“

Poštovani prijatelji,
iako prvenstvo dajemo najnovijim vestima i najavama događaja u Beogradu a i šire, radimo polako i na proširenju BG adresara. Trenutno možete da pronađete najvažnije podatke o gradskim opštinama, pozorištima, fakultetima i višim školama i stranim kulturnim centrima. Uskoro još podataka!

Iako se na prvi pogled ne vidi – unapredili smo, malo ubrzali sajt i dodali nov sadržaj. Potpisali smo ugovor sa Trivagom, pa u rubrici „Hoteli u Beogradu“ možete pronaći sve o beogradskim hotelima. Proširen je i „BG špijun“ pa sada imamo i podrubriku „Svetske prestonice„. Rubrika „Danas u Beogradu“ proširena je ponudom najboljih beogradskih klubova. Od 1. februara objavljujemo mesečnu top listu domaće muzike bloga Hit meseca. Uskoro će biti još novih sadržaja!

Pored toga što smo medijski sponzori projekta „Beograd 2020“, postali smo jedan od pet medijskih (web) sponzora ovogodišnjeg, jubilarnog 40. FEST-a!

Uskoro ćemo početi sa objavljivanjem serije istorijskih tekstova o Beogradu kao i starih fotografija, a pripremamo još odlomaka iz savremene srpske književnosti…

Naša Facebook stranica fb.com/danubeogradu od danas ima 1.200 fanova! Hvala na podršci! Inače, bar jednom nedeljno delimo bioskopske ulaznice, a uskoro će biti još iznenađenja…

Prijatan “Dan u Beogradu“!

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.